Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, wiwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay, Allegro, Wish lan Etsy!

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Mung Turki lan terkemuka ing donya E-EKSPOR solusi

Klik, ndeleng lan mbandhingake kenapa 1500+ perusahaan luwih milih Propars

Mulai E-Ekspor nganggo Propars ing telung Langkah

  • Opening Toko

    Propars mbukak toko kanggo sampeyan kanthi gratis ing platform sing pengin didol.

  • Pangiriman Gampang

    Sampeyan ngidini sampeyan entuk rega diskon spesial saka perusahaan kargo sing dikontrak lan supaya gampang dikirim.

  • Mulai Didol

    Produk sing sampeyan upload menyang Propars didol ing negara sing sampeyan karepake.

E-Ekspor

E-Ekspor nganggo Situs E-commerce

96% situs e-commerce sing dibukak ing Turki ditutup ing taun pisanan.
Nalika sampeyan miwiti e-ekspor nganggo paket e-commerce sing dudu pengaruh, sampeyan bakal dadi siji ing kabeh proses.

Penjualan e-commerce tahunan para penjual Propars saya tambah 300%.

E-ekspor nganggo Propars

Kabeh sing miwiti ekspor karo Propars didol menyang saindenging jagad ing taun pisanan. 64% wong sing nampa layanan konsultasi dhasar gratis kanggo Propars miwiti e-export ing 3 wulan kapisan.

Penjualan pangguna sing adol menyang 3 utawa luwih pasar tambah 156%.

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, wiwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay lan Etsy!

Atur pesenan saka siji layar

Nglumpukake kabeh pesenan ing layar siji, invoice kanthi siji klik! Sampeyan bisa ngetokake e-invoice kanthi akeh kanggo pesanan sing teka saka pasar lan situs e-commerce sampeyan dhewe; Sampeyan bisa nyithak formulir kargo akeh.

Pasar

Kanthi mung ngunggah produk menyang Propars, sampeyan bisa adol ing kabeh situs kanthi siji klik.
Sampeyan ora prelu kuwatir ngirim kanthi kapisah kanggo saben produk. Ewonan produk bakal didol sawetara detik ing toko sing sampeyan pilih.

Ora bisa mutusake?

Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.