Gampang ngatur toko Amazon Eropa nganggo Propars!

Mulai adol produk sampeyan ing 5 negara ing Amazon Eropa kanthi klik tombol!

toko sampeyan
Situs E-Niaga Sampeyan
Program ERP Sampeyan

Produk lan Pesenan
alat peraga
Produk / Pesenan Pasar

Gampang didol ing Amazon Eropa nganggo Propars!

  • Sampeyan bisa ngunggah produk menyang Propars kanthi akeh nganggo Excel utawa XML.
  • Sampeyan bisa adol produk sing ditambahake menyang Propars ing Amazon Eropa kanthi siji klik.
  • Kabeh saham dilacak kanthi otomatis. Pangowahan rega lan saham dibayangke kanthi cepet
  • Pesenan saka Amazon Eropa dikoleksi ing layar sing padha karo kabeh pesenan liyane.
  • Gawe nganyari akeh ing produk.
  • Gawe e-invoice gratis kanggo pesen kanthi siji klik

Napa wong tuku saka aku sawise mbukak toko ing Amazon?

"Luwih seneng didol ing Amazon
Iki kredibilitas merek Amazon, dudu toko sampeyan."

Blog Propars: Napa aku kudu adol 15 barang ing Amazon?


Atur e-commerce ing layar siji kanthi Integrasi Propars Marketplaces

  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Aja telat!

Gabung karo Amazon ing paruh pertama taun 2020
nomer vendor 651.000. Dina iki uga 3.145, saben jam 131, 2 vendor saben menit
tegese. Amazon ing tingkat rata-rata saiki
1.1 yuta wong sing melu saben taun melu.

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, miwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay lan Etsy!

Atur pesenan saka siji layar

Nglumpukake kabeh pesenan ing layar siji, invoice karo siji klik! Bisa ngetokake e-invoice kanthi akeh kanggo pesenan sing teka saka pasar lan situs e-commerce sampeyan dhewe; Sampeyan bisa nyithak formulir kargo akeh.

papan pasar

Kanthi mung ngunggah produk menyang Propars, sampeyan bisa adol ing kabeh situs kanthi siji klik.
Sampeyan ora prelu kuwatir ngirim kanthi kapisah kanggo saben produk. Ewonan produk bakal didol sawetara detik ing toko sing sampeyan pilih.

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.

Adol ing Amazon Eropa

    Miwiti e-ekspor lan adol menyang jagad liwat internet minangka pemahaman komersial anyar ing jaman kita. Ing titik iki; Amazon nawakake kesempatan unik kanggo bisnis sing pengin adol ing Eropa. Platform e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, uga dadi pimpinan pasar e-commerce Eropa.

    Kajaba iku, proses iki gampang banget ing kabeh babagan, beda karo sing dipikirake. Kanthi registrasi pajak ing Turki, sampeyan bisa mbukak toko ing Amazon Eropa lan adol liwat akun siji ing kabeh negara ing ngendi Amazon dumunung ing Eropa. Sampeyan bisa entuk manfaat saka sistem canggih ing wilayah kayata layanan pembayaran lan kargo.

    700+ Yuta Pelanggan Potensial lan Nilai Tukar sing Mupangati

    E-commerce minangka bagéan saka urip saben wong ing Eropah kanthi total populasi luwih saka 700 yuta wong. Kajaba iku, cenderung nggawe blanja lintas wates uga cukup dhuwur. Dina iki, bisnis sing duwe toko ing Amazon Eropa duwe kesempatan kanggo adol ing saindenging Eropa. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah bathi kanthi nggawe dodolan liwat kurs euro lan sterling. Eling luwih akeh pelanggan lan dodolan sing luwih nguntungake kanthi dodolan sampeyan ing kurs mata uang asing!

    Mulai Adol ing Amazon Eropa nganggo Propars

    E-ekspor menyang Eropa saiki gampang banget kanthi integrasi Amazon Propars! Kene sawetara kaluwihan saka nggunakake Propars;

    • Sampeyan bisa ngedol produk sing wis ditransfer menyang panel Propars ing akeh, kabeh Eropah karo siji klik.
    • Produk sing sampeyan simpen ing basa Turki diterjemahake kanthi otomatis menyang basa negara sing arep sampeyan adol.
    • Saham dilacak kanthi otomatis ing sistem Propars. Nalika sampeyan adol, saham sampeyan ing toko dianyari kanthi otomatis.
    • Sampeyan bisa ndeleng lan ngatur pesenan saka kabeh Eropah ing layar sing padha karo toko liyane.
    • Sampeyan bisa njaluk dhukungan saka tim Propars kanggo setelan iklan dhasar sing bakal nyepetake proses dodolan.
    • Bebarengan karo Propars, sampeyan bisa milih opsi pengiriman sing paling cocok kanggo kiriman internasional. Yen sampeyan pengin nggunakake sistem FBA, sampeyan bisa entuk dhukungan gratis babagan iki.


    Amazon Europe Free Store Setup

    Yen sampeyan wis mutusake adol ing Amazon Eropa nanging ora ngerti carane miwiti, aja kuwatir! Tim Propars ngatur proses persiyapan toko perusahaan sampeyan nganti pungkasan kanggo sampeyan.

    Sampeyan mung kudu tekan tim Propars lan nyiapake dokumen sing dijaluk. Nalika sampeyan terus nyiapake adol, toko sampeyan bakal diaktifake kanggo sampeyan.

    Sampeyan bisa hubungi kita langsung kanggo ngedol kabeh Eropah!