Gabung uga!

Ewonan UKM wis siyap kanggo e-ekspor kanggo ngowahi nilai tukar tambah dadi kauntungan.
Minangka dealer Propars, entuk bagean sampeyan kanthi kemitraan kanthi penghasilan dhuwur.

Propars Amazon minangka panyedhiya layanan resmi.

UKM Miwiti E-Ekspor ing Telung Langkah karo Propars

  • Opening Toko

    Propars mbukak toko gratis ing platform sing pengin didol UKM.

  • Pangiriman Gampang

    Iki nyedhiyakake pengiriman sing gampang kanthi rega diskon khusus saka perusahaan kargo sing dikontrak.

  • Mulai Didol

    Produk sing diunggah menyang Propars didol ing negara sing dikarepake.

support

  • Tim Propars ngajari sampeyan kanthi latihan khusus manawa produk sampeyan bisa sukses ing pasar endi kanthi deskripsi produk, foto utawa tembung kunci.
  • Nganakake rapat online biasa kanggo masalah sing bakal sampeyan alami ing pasar lan menehi solusi.
  • Kompatibel karo sistem UKM sing wis ana kanthi integrasi ERP / Akuntansi sing amba
  • Gampang diwiwiti kanthi integrasi unggahan Excel, XML lan E-commerce

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Ayo wakil pelanggan nelpon sampeyan lan nerangake kaluwihan dadi dealer Propars.