Kepiye cara sampeyan ganti menyang e-Invoice?

Ora preduli apa ukuran bisnis sampeyan, gampang banget pindhah menyang E-Invoice nganggo Propars!

1

Segel Keuangan

Segel finansial saka Administrasi Pendapatan dhawuhe.

2

Persiyapan gampang

Hubungi kita yen sampeyan nampa segel finansial sampeyan. Kita bakal ngurus kabeh turahan liyane.

3

Mulai Nggunakake E-Invoice

Wis rampung persiyapan sampeyan ing sawetara jam lan wiwiti nerbitake e-invoice ing dina sing padha. Sugeng rawuh ing jagad digital!

Tanggung jawab Care sing Ditampa

Propars E-SME

Ngalih menyang e-invoice kanthi 12.000 hak panggunaan saben taun!

Instalasi Gratis

Ora ana biaya tambahan, kayata aktivasi utawa persiyapan, sajrone transisi menyang e-Invoice.

Integrasi E-Dagang

Pesenan mlebu diklumpukake ing layar Propars, lan sampeyan mung kudu ngetokake faktur kanthi siji klik.

Panyimpenan Gratis lan Aman

Invoice dijaga gratis kanggo 10 taun kanthi jaminan Propars.

Dhukungan Online

Dhukungan online gratis kanggo suwene panggunaan Propars.

£ 2500Tahunan

  • Instalasi Gratis
  • Panyimpenan gratis
  • Dhukungan Online
  • Integrasi E-Dagang
  • 12.000 Invoice
Tuku
* Propars duwe lisensi integrator pribadi sing disetujoni dening Menteri Keuangan.

Kaluwihan E-Invoice

Nalika aku toko saka perusahaan gedhe, invoice counter bakal dakwujudake minangka e-invoice. "Kepiye uga kita lulus?" Nalika aku ujar, "Mung perusahaan gedhe sing bisa lulus, proyek kasebut larang banget," jarene. Kita sinau karo Propars ora kaya ngono.

Mesut Yildirim
AktifSepet.com

Rega Tarif Prabayar

Yen sampeyan ujar manawa tagihanku rada akeh, paket kasebut bisa uga luwih cocog kanggo sampeyan.

20.000

£ 2500

  • Instalasi Gratis
  • Panyimpenan gratis
  • Nang endi wae Gunakake
  • Dhukungan Online
  • Integrasi E-Dagang

50.000

£ 5500

  • Instalasi Gratis
  • Panyimpenan gratis
  • Nang endi wae Gunakake
  • Dhukungan Online
  • Integrasi E-Dagang

100.000

£ 9000

  • Instalasi Gratis
  • Panyimpenan gratis
  • Nang endi wae Gunakake
  • Dhukungan Online
  • Integrasi E-Dagang

Enterprise

Telpon

  • Instalasi Gratis
  • Panyimpenan gratis
  • Nang endi wae Gunakake
  • Dhukungan Online
  • Integrasi E-Dagang