Integrasi Pasar Global

Gawe transaksi e-commerce sampeyan ing siji panel lan atur kanthi otomatis!

Pasar Eropa

Amazon Eropa

Pasar 5 Negara

Ebay Eropa

Pasar 5 Negara

allegro.pl

Pasar Polandia

Cdiscount

Pasar Prancis (Ora suwe)

Ottto.de

Pasar Jerman (Ora suwe)

zalondo.com

Pasar Jerman (Ora suwe)

Pasar Global

Amazon.com

pasar

ebay.com

pasar

etsy.com

pasar

amazon.ae

Pasar Arab

Amazon.co.jp

Pasar Jepang

Walmart.com

Amerika (Ora suwe)

Pengin.com

Global

Aliexpress.com

Global (Mbesuk)

Pasar Turki

amazon.com.tr

pasar

Trendyol.com

pasar

Hepsiburada.com

pasar

Aku nxnumx.co

pasar

GittiGidiyor.com

pasar

ERP / Integrasi Akuntansi

Logo

Program ERP / Akuntansi

netsis

Program ERP / Akuntansi

Mikro

Program ERP / Akuntansi

Nebim

Program ERP / Akuntansi

SAP

Program ERP / Akuntansi

Program Liyane

Program ERP / Akuntansi

Platform E-commerce

Shopify

Platform E-commerce

Bigcommerce

Platform E-commerce

Ticimax

Platform E-commerce

gagasan

Platform E-commerce

tsoft

Platform E-commerce

Mazaka

Platform E-commerce

Pitakon Paling Kerep

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.

Integrasi Pasar

    Yen sampeyan adol produk ing toko ing internet, sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh. ya wis. Kabeh wong ngerti iki saiki. Pemilik toko sing ora bisa ngetutake jaman lan ujar "Mall blanja dibukak, internet teka, pedagang ilang" mula ngerti yen dheweke ora duwe pilihan liyane, mung mlebu internet siji-siji. Lan pancen, internet lan adol online minangka penyelamat sampeyan. Sawetara sampeyan bisa nesu lan ujar, "Saka ngendi iki, dodolan ing internet, e-commerce, aku ora ngerti apa ... ". Apa sampeyan seneng utawa ora, e-commerce minangka siji-sijine cara kanggo urip lan entuk luwih akeh. Sampeyan takon kenapa? Amarga mayuta-yuta pelanggan sing adoh saka mil, sing ora bisa liwat ing ngarep lawang toko sampeyan, browsing internet saben dina. Yen sampeyan duwe toko ing internet, mayuta-yuta pelanggan sing ora bisa ninggalake internet maneh amarga telpon pinter mlaku-mlaku ing lawang toko sampeyan ing internet kaping pirang-pirang. Ing sawetara dina, sampeyan nemokake dhewe nyiapake pesenan kanggo Sivas, Ankara lan malah desa-desa sing ora dikirim kargo. Miturut statistik Propars, toko sing ora melu ing e-commerce lan duwe rata-rata 500 produk nambah turnover dening 35% ing nem sasi sawise miwiti e-commerce. Kajaba iku, iki minangka tingkat paling murah sing dikenal. Ana akeh liyane sing sukses. Umume perusahaan sing miwiti e-commerce wiwit nampa pesenan 1-2 saben dina sajrone 10-15 wulan yen ora nggawe kesalahan sing disebabake. * Pelanggan online luwih positif tinimbang sing teka ing toko sampeyan. Padha menehi skor dhuwur nalika padha nampa pesenan, kang Pack uga lan kapal ing 1-2 dina; akeh sing ora ngarep-arep; A tumindak cepet lan alus sethitik cukup kanggo wong-wong mau. Aja nolak e-commerce. Teka lan miwiti adol produk ing toko online, tambah omzet lan bathi.  

    Nah, apa produk ing internet?iku bener didol?

    adol produk ing internet ana rong cara:

    Gawe situs dhewe lan adol produk:

    Yen sampeyan lagi miwiti ing e-commerce, iki minangka cara sing angel kanggo sampeyan. Amarga ana mayuta-yuta situs ing internet, tegese sampeyan duwe mayuta-yuta pesaing. Saiki, ora gampang nyiyapake lan ngatur situs web, kanggo ngoptimalake SEO, kanggo peringkat dhuwur ing situs telusuran kaya Google. Iku uga larang. Sampeyan mbutuhake alokasi anggaran kanggo pariwara lan mbayar akeh perusahaan utawa ahli. Amarga yen situs web sampeyan ora mobile-friendly, ora duwe desain sing apik lan sukses, utawa yen ora peringkat dhuwur ing Google, sayangé, ora bisa. Tinimbang nggawe investasi lan biaya nalika miwiti e-commerce, miwiti kanthi luwih gampang dhisik. Dadi pilihan liyane. Mesthi, sampeyan kudu duwe situs khusus kanggo sampeyan, kita saiki ing jaman modern. Nanging nalika sampeyan nindakake e-commerce kanthi gampang kanthi pilihan kaloro lan entuk dhuwit, sampeyan bakal ngurus situs sampeyan liwat wektu.

    Adol produk ing situs kayata N11, Gittigidiyor:

    Iki minangka cara sing gampang lan murah kanggo miwiti e-commerce. Ana papat situs gedhe ing Turki sing bisa mlebu lan adol produk. Kita nyebut wong papat gedhe-gedhe ing antarane awake dhewe: • N11.com • Gittigidiyor.com • Hepsiburada.com • Sanalpazar.com Umume situs iki Panggenan ing internet lan ing televisi karo budget ageng kanggo sampeyan lan narik kawigaten mayuta-yuta pelanggan. Ing tembung liya, mayuta-yuta pelanggan sing ngunjungi situs kasebut saben dina. ing siap, kanthi murah ngenteni kowe. Sampeyan mung kudu dadi anggota situs kasebut lan mbukak toko virtual. Iki minangka cara sing cukup murah dibandhingake karo pilihan liyane. Dheweke ngisi komisi nalika sampeyan nggawe dodolan, lan sawetara nyewa toko; nanging nomer cukup prayoga. Ayo menyang titik utama. Sawise mbukak toko ing situs kasebut, kesulitan klasik e-commerce diwiwiti. Sampeyan kudu ngirim iklan kanggo saben produk ing toko; sing bisa njupuk dina yen sampeyan duwe atusan produk. Sampeyan kudu langsung ngenali produk sing ora ana ing toko utawa supplier lan langsung mbusak. Amarga yen sampeyan ora ngilangi produk sing sampeyan ora duwe, lan yen ana pesenan kanggo produk kasebut, pelanggan bakal ngilangi skor toko sampeyan amarga sampeyan ora bisa langsung ngirim. Yen sampeyan duwe atusan produk, sampeyan bakal kerep ngalami iki, supaya skor toko bakal drop akeh lan toko bakal ditutup dening situs. Yen sampeyan wis mbukak toko ing situs liyane, sing mesthi bakal dibukak nalika sampeyan seneng rasa e-commerce sing migunani, nalika ana adol ing salah sawijining situs, sampeyan kudu ngunjungi kabeh situs kasebut lan nyuda jumlah saham. saka produk sing didol dening -1. Perlu sawetara dina lan jam kanggo nyoba nindakake kabeh iki kanthi manual tinimbang fokus ing persiapan pesenan. Sampeyan bakal nglampahi jam ing komputer amarga sampeyan kudu cepet nanggapi pesen pelanggan sing mlebu. Lan sampeyan bakal nemu akeh masalah e-commerce klasik kaya ewonan adol liyane.

    Nanging aja kuwatir. amarga integrasi ana sing kaya ngono.

    Apa Integrasi Marketplace?

    Integrasi kira-kira tegese nyambungake rong platform kerja. Salah sawijining perkara sing bisa ditindakake yaiku program manajemen perdagangan Propars; liyane iku salah siji saka situs kaya N11 utawa Gittigidiyor. p ing ProparsIntegrasi panggonan Azar ana. Ing tembung liya, Propars N11 digabungake karo situs pasar sing kita sebutake, kayata Gittigidiyor, yaiku, disambungake dhewe, yaiku, kerjane disambungake. Propars wis integrasi pasar Kanthi nyambungake menyang situs kasebut, kabeh kerja keras kanggo sampeyan. Panjaluk integrasi pasar iku tegese: Integrasi lan nindakake karya dening Propars! Yen sampeyan nggunakake Propars, sampeyan bakal miwiti ngunggah dhaptar produk menyang Propars kanthi bantuan file XML utawa Excel. Dhaptar produk sampeyan uga bakal kalebu jeneng, kode saham, jumlah saham, informasi rinci lan deskripsi produk. Sakwise, Propars bakal nindakake kabeh karya hard kanthi otomatis lan nggunakake informasi produk sing diunggahaké kanggo mbukak lan nutup iklan ing kabeh situs iki, nganyari Simpenan lan akeh liyane, lan sampeyan ora kudu bisa.

    Apa XML? XML minangka jinis file sing katon kaya file Excel kaya sing kita kenal, nanging disimpen ing Internet, dudu ing komputer. Umumé, supplier sampeyan bakal duwe XML. Nalika nggunakake Propars, cukup kanggo njaluk XML saka supplier kanggo produk sing sampeyan duwe lan upload menyang Propars. Yen sampeyan ora duwe XML, sampeyan uga bisa nggunakake file Excel karo informasi produk. Kanthi cara iki, informasi produk sampeyan diunggah menyang Propars kanthi akeh bebarengan. Yen sampeyan ora duwe akeh produk, sampeyan bisa ndhaptar produk siji-siji menyang Propars sadurunge miwiti.