Gampang ngatur toko Amazon.com nganggo Propars!

Upload produk sampeyan menyang Propars lan adol ing Amazon, platform e-commerce paling gedhe ing donya!

toko sampeyan
Situs E-Niaga Sampeyan
Program ERP Sampeyan

Produk lan Pesenan
Produk / Pesenan Pasar

Kanthi Propars, integrasi Amazon, wiwiti adol ing kabeh negara sing Amazon aktif, utamane ing Amerika, Eropa lan Semenanjung Arab!


Upload produk sampeyan menyang Propars lan adol ing Amazon, platform e-commerce paling gedhe ing donya!
Pesenan sampeyan saka Amazon dikumpulake ing layar sing padha karo kabeh pesenan liyane.
  • Sampeyan bisa ngunggah produk menyang Propars kanthi akeh nganggo Excel utawa XML.
  • Sampeyan bisa adol produk sing ditambahake menyang Propars ing Amazon kanthi siji klik.
  • Kabeh saham dilacak kanthi otomatis. Pangowahan rega lan saham dibayangke kanthi cepet
  • Pesenan sampeyan saka Amazon dikumpulake ing layar sing padha karo kabeh pesenan liyane.
  • Gawe nganyari akeh ing produk.
  • Gawe e-invoice gratis kanggo pesen kanthi siji klik

Napa wong tuku saka aku sawise mbukak toko ing Amazon?

"Luwih seneng didol ing Amazon
Iki kredibilitas merek Amazon, dudu toko sampeyan."

Blog Propars: Napa aku kudu adol 15 barang ing Amazon?


Atur e-commerce ing layar siji kanthi Integrasi Propars Marketplaces

  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Aja telat!

Gabung karo Amazon ing paruh pertama taun 2020
nomer vendor 651.000. Dina iki uga 3.145, saben jam 131, 2 vendor saben menit
tegese. Amazon ing tingkat rata-rata saiki
1.1 yuta wong sing melu saben taun melu.

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, miwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay lan Etsy!

Atur pesenan saka siji layar

Nglumpukake kabeh pesenan ing layar siji, invoice karo siji klik! Bisa ngetokake e-invoice kanthi akeh kanggo pesenan sing teka saka pasar lan situs e-commerce sampeyan dhewe; Sampeyan bisa nyithak formulir kargo akeh.

papan pasar

Kanthi mung ngunggah produk menyang Propars, sampeyan bisa adol ing kabeh situs kanthi siji klik.
Sampeyan ora prelu kuwatir ngirim kanthi kapisah kanggo saben produk. Ewonan produk bakal didol sawetara detik ing toko sing sampeyan pilih.

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.

Integrasi Amazon

    Sade ing Amazon.com katon kaya ngimpi kanggo akeh bisnis. Nanging, mbukak toko lan adol ing pasar gedhe iki luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake. Supaya bisa adol ing Amazon kanthi integrasi Propars-Amazon, cukup kanggo nduwe registrasi pajak sing bener ing Turki. Yen sampeyan duwe cathetan pajak, sampeyan mung butuh Propars kanggo dadi bakul ing pasar paling gedhe ing donya!

    Dadi siji-sijine perusahaan ing Turki sing nggabungake Amazon.com, Propars uga ana ing dhaptar Amazon SPN lan dadi mitra solusi Amazon ing Turki.

    Sampeyan bisa ngatur kabeh toko saka panggonan sing padha kanthi nggabungake toko virtual liyane menyang panel Propars, ngendi sampeyan bakal ngedol ing Amazon.com.

    Amazon.com Pasar Paling Gedhe ing Donya

    Amazon minangka situs e-commerce paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 300 yuta pangguna aktif lan omzet saben dina luwih saka milyar dolar. Dadi bakul ing ekosistem iki tegese ngirim produk menyang saindenging jagad. Pelabuhan sing gampang lan aman kanggo bisnis sing pengin nggawe e-Ekspor.

    Kajaba iku, kesadaran merek lan kredibilitas Amazon nglindhungi sampeyan saka biaya sing signifikan kanthi pungkasan sing ora mesthi.

    Produk sampeyan, sing bakal didol ing USD ing Amazon.com, bakal entuk nilai TL lan nambah bathi. E-Ekspor nawakake jutaan pelanggan potensial lan entuk dhuwit saka kurs manca.

    Persiyapan Toko Integrasi Amazon

    Nggawe toko ing Amazon.com minangka proses sing serius lan angel. Mulane, priksa manawa sampeyan nyiyapake dokumen kanthi bener lan lengkap. Dokumen sing duweni bisnis sampeyan ing Turki sah ing Amazon.

    Aja lali manawa sampeyan bisa njaluk dhukungan profesional sing ana gandhengane karo proses iki saka tim Propars. Nalika langkah sing bener ditindakake, proses persiyapan toko minangka tahap sing bisa dilewati kanthi cepet lan gampang. Kajaba iku, yen sampeyan wis duwe toko Amazon, mung butuh sawetara detik kanggo nggabungake menyang panel Propars sampeyan.

    Sampeyan bisa tekan ahli Propars saiki kanggo entuk informasi rinci babagan persiyapan lan integrasi toko.

    Propars - Integrasi Amazon

    Kanthi Propars, mitra bisnis Amazon ing Turki, saben bisnis bisa adol ing Amazon. Sawetara fitur sing bisa entuk manfaat saka integrasi Propars-Amazon yaiku ing ngisor iki;

    - Daftar produk ing Amazon.com,

    - Manajemen pesenan lan e-invoice gratis,

    - Nelusuri stok otomatis,

    - Kesempatan manajemen Turki,

    - Basa otomatis lan ukuran terjemahan,

    - Dhukungan persiyapan toko,