Ngatur toko Ebay.com gampang karo Propars!

Mulai adol ing Ebay nganggo Propars, lan produk sampeyan bakal didol ing 24 negara liyane!

toko sampeyan
Situs E-Niaga Sampeyan
Program ERP Sampeyan

Produk lan Pesenan
Produk / Pesenan Pasar

Gampang banget ngekspor menyang 24 negara kanthi integrasi Propars Ebay!

Kabeh saham dilacak kanthi otomatis. Pangowahan rega lan saham dibayangke kanthi cepet
Pesenan saka ebay dikoleksi ing layar sing padha karo kabeh pesenan liyane.
  • Sampeyan bisa ngunggah produk menyang Propars kanthi akeh nganggo Excel utawa XML.
  • Sampeyan bisa adol produk sing ditambahake menyang Propars ing ebay kanthi siji klik.
  • Kabeh saham dilacak kanthi otomatis. Pangowahan rega lan saham dibayangke kanthi cepet
  • Pesenan saka ebay dikoleksi ing layar sing padha karo kabeh pesenan liyane.
  • Gawe nganyari akeh ing produk.
  • Gawe e-invoice gratis kanggo pesen kanthi siji klik

Atur e-commerce ing layar siji kanthi Integrasi Propars Marketplaces

  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, miwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay lan Etsy!

Atur pesenan saka siji layar

Nglumpukake kabeh pesenan ing layar siji, invoice karo siji klik! Bisa ngetokake e-invoice kanthi akeh kanggo pesenan sing teka saka pasar lan situs e-commerce sampeyan dhewe; Sampeyan bisa nyithak formulir kargo akeh.

papan pasar

Kanthi mung ngunggah produk menyang Propars, sampeyan bisa adol ing kabeh situs kanthi siji klik.
Sampeyan ora prelu kuwatir ngirim kanthi kapisah kanggo saben produk. Ewonan produk bakal didol sawetara detik ing toko sing sampeyan pilih.

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.

Integrasi Ebay

    Ebay, sing dadi pasar online pertama, isih ana ing antarane pasar paling gedhe ing donya. Ebay, sing nduweni pangsa pasar sing kuat ing meh kabeh negara lan kategori, minangka pimpinan ing sawetara kategori kayata suku cadang mobil lan produk industri. Iki minangka papan sing kudu dievaluasi miturut klompok produk lan negara target.

    Dadi ing saben platform ing e-commerce penting banget kanggo bisnis sampeyan. Ebay minangka platform sing kudu diduweni kanggo bisnis e-commerce. Kanthi atusan yuta pelanggan lan platform ing ngendi sampeyan bisa adol kurs mata uang asing, nawakake kesempatan sing apik kanggo bisnis.

    Adol menyang 26 Negara kanthi Integrasi Propars Ebay

    Ebay aktif ing 26 negara. Basa asli negara kasebut nyedhiyakake layanan lan minangka salah sawijining platform sing misuwur ing kabeh.

    Propars wis dadi mitra solusi Ebay wiwit 2016. Integrasi Propars nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan dadi bakul ing ekosistem global Ebay. Mesthi, ora bisa adol ing 26 negara lan toko sing beda-beda tanpa dhukungan. Nanging, karo Propars, sampeyan bisa ngatur kabeh toko Ebay ing panel padha karo toko online liyane. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka dhukungan basa ing panel sampeyan kanthi otomatis ngatur kabeh saham lan pesenan. Produk sing sampeyan ndhaptar karo Propars ing basa ibu sampeyan diterjemahake menyang basa ibu negara sing bakal didol lan diterbitake. Kajaba iku, unit pangukuran produk sampeyan diowahi dadi unit pangukuran lokal sing digunakake ing 26 negara sing beda-beda, lan pelanggan potensial sampeyan nampilake produk kasebut ing unit pangukuran dhewe.

    Entuk Pembayaran Sampeyan Gampang

    Utamane sawise mundur Paypal saka Turki, bisnis sing adol utawa arep adol ing Ebay wis ngalami proses sing angel. Nanging dina iki adoh banget. Kanthi layanan pambayaran kayata Payoneer, sampeyan bisa kanthi gampang nransfer pembayaran ing toko menyang akun bank ing Turki.

    Jumlah sing bakal sampeyan transfer menyang akun bank ing mata uang asing utawa TL ditransfer ing wektu sing cendhak lan kanthi tarif komisi sing murah.

    Sampeyan bisa entuk manfaat saka tarif komisi diskon lan macem-macem kaluwihan kanthi entuk dhukungan saka tim Propars kanggo akun Payoneer sampeyan. Propars minangka mitra solusi Payoneer ing Turki. Yen sampeyan durung duwe akun karo Payoneer, ngidini akun dibukak lan ditetepake menyang toko Ebay.