Ndhaptar Integrasi E-Dagang

Atur pasar domestik lan internasional saka situs e-commerce sampeyan karo Propars

produk

Produk lan Pesenan
Produk / Pesenan e-commerce

Gampang banget ngekspor saka situs e-commerce nganggo Propars!

Kabeh saham dilacak kanthi otomatis. Pangowahan rega lan saham dibayangke kanthi cepet.
  • Sampeyan bisa ngirim produk ing situs e-commerce menyang Propars nganggo XML.
  • Miturut struktur kategori ing situs e-commerce, sampeyan bisa mbukak produk sing didol ing pasar.
  • Kanthi nganyari otomatis, produk sing mentas ditambahake ing situs e-commerce ditampilake ing Propars, lan toko lan saham ing pasar dianyari.
  • Sampeyan bisa nggawe pangowahan saham lan rega kanthi tetep nganyari situs e-commerce.
  • Pangowahan rega sing sampeyan lakoni ing situs e-commerce sampeyan langsung dibayangke ing pasar sing didol produk kasebut.
  • Kanthi solusi e-export Propars, sampeyan bisa ngekspor saka situs e-commerce.

Ora bisa mutusake?

Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.

Atur e-commerce ing layar siji kanthi integrasi pasar Propars

  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Adol Saindhenging Jagad Entuk Entuk Luwih Luwih!

Kanthi Propars, miwiti adol kanthi siji klik ing pasar global kayata Amazon, Ebay lan Etsy!

Atur pesenan saka siji layar

Nglumpukake kabeh pesenan ing layar siji, invoice karo siji klik! Bisa ngetokake e-invoice kanthi akeh kanggo pesenan saka panggonan pasar lan situs e-commerce; Sampeyan bisa nyithak formulir kargo akeh.

papan pasar

Kanthi mung ngunggah produk menyang Propars, sampeyan bisa adol ing kabeh situs kanthi siji klik.
Sampeyan ora prelu kuwatir ngirim kanthi kapisah kanggo saben produk. Ewonan produk bakal didol sawetara detik ing toko sing sampeyan pilih.

Ora bisa mutusake?

Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.