produk

Sampeyan bisa ngirim produk menyang Propars saka situs e-commerce, saka aplikasi akuntansi.
utawa sampeyan bisa ngunggah akeh nganggo Excel,

Utawa karo Propars, sampeyan bisa ngetik kabeh informasi babagan produk sampeyan siji-siji.

Sampeyan uga bisa nemtokake rega sing beda kanggo Produk kanggo pasar sing beda. Mangkono, sampeyan bisa ngetrapake kabijakan rega sing beda ing saben situs e-commerce.

Pilihan Produk

Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

Manajemen Gudang

Yen sampeyan duwe luwih saka siji gudang, sampeyan bisa nemtokake gudang kasebut menyang Propars. Simpenan saka gudang lan rak kasebut kanthi otomatis dianyari saka gudang lan rak produk sing sampeyan adol. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nglacak jumlah produk sampeyan ing gudang.

Manajemen Pesenan lan Bali

  • Manajemen pesenan: Sampeyan bisa duwe integrasi pesenan lengkap sing ngidini sampeyan ndeleng kabeh pesenan saka Turki utawa pasar manca ing layar siji ing Propars.
  • Kabeh rincian pesenan sampeyan; Sampeyan bisa ngakses kabeh informasi sing pelanggan tuku produk ing layar siji.
  • Sampeyan bisa nyithak formulir pengiriman pesenan mlebu kanthi individu utawa akeh.
  • Sampeyan bisa ndeleng panjalukan mbalekaken & pembatalan saka pasar ing layar Propars.
  • Sampeyan bisa nyinkronake sistem bali karo Marketplaces. sampeyan bisa ngetrapake kebijakan kasebut.

Ngilangi alangan basa asing karo Propars

  • Kanthi sistem terjemahan otomatis, informasi produk sing sampeyan tulis ing basa Turki diterjemahake kanthi otomatis menyang basa negara ngendi sampeyan mbukak pasar kanggo didol.
  • Yen pengin, sampeyan bisa nambah terjemahan khusus kanggo saben negara menyang produk ing Propars.
  • Sampeyan bisa ndeleng lan milih kategori negara kasebut ing Turki ing negara endi wae sampeyan pengin adol produk ing pasar.
  • Sampeyan bisa ndeleng "filter produk" ing basa Turki, sing nggawe produk sampeyan katon ing pasar, lan cocog karo saringan produk sampeyan dhewe lan mbukak kanggo didol. Conto: Ijo ing panyaring produk bakal katon IJO ing pasar UK.
  • Ing Turki, pelanggan Inggris sampeyan ndeleng sepatu sing sampeyan adol minangka ukuran 40 minangka 6,5 ​​lan pelanggan Amerika minangka 9, supaya sampeyan bakal entuk kepuasan pelanggan kanthi adol produk sing tepat.

support

  • Tim Propars ngajari sampeyan kanthi latihan khusus manawa produk sampeyan bisa sukses ing pasar endi kanthi deskripsi produk, foto utawa tembung kunci.
  • Nganakake rapat online biasa kanggo masalah sing bakal sampeyan alami ing pasar lan menehi solusi.

ERP / Integrasi Akuntansi

  • Sampeyan bisa mindhah kabeh produk ing aplikasi akuntansi menyang Propars.
  • Kanthi aplikasi sing sampeyan gunakake, integrasi lengkap diwenehake antarane Turki lan pasar jaban rangkah.
  • Kabeh pesenan saka pasar manca lan Turki ditambahake kanthi otomatis menyang aplikasi akuntansi sampeyan,
  • Sampeyan bisa mindhah kabeh produk ing aplikasi akuntansi menyang Propars.
  • Kanthi aplikasi sing sampeyan gunakake, integrasi lengkap diwenehake antarane Turki lan pasar jaban rangkah.
  • Kabeh pesenan saka pasar manca lan Turki ditambahake kanthi otomatis menyang aplikasi akuntansi sampeyan,
Propars duwe lisensi integrator pribadi sing disetujoni dening Menteri Keuangan.

Integrasi E-commerce

  • Sampeyan bisa ngirim produk ing situs e-commerce menyang Propars nganggo XML,
  • Sampeyan bisa mbukak produk sing didol ing pasar miturut struktur kategori ing situs sampeyan.
  • Kanthi nganyari otomatis, produk anyar sing ditambahake menyang situs sampeyan bakal katon ing Propars, lan toko lan saham sampeyan ing pasar dianyari.
  • Sampeyan bisa nggawe owah-owahan saham lan rega kanthi tetep nganyari situs e-commerce. Owah-owahan rega sing sampeyan lakoni ing situs sampeyan langsung dibayangke ing pasar ing ngendi produk kasebut didol.
  • Kanthi solusi e-export Propars, sampeyan bisa ngekspor saka situs e-commerce.

Pasar

24 toko sampeyan ing Turki lan 54 negara liyane
Sampeyan bisa ngatur ing layar siji karo Propars.
  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.