Pilih paket e-ekspor sing paling cocok kanggo sampeyan

Miwiti e-ekspor kanthi aman lan gampang!
Persiyapan Toko
Manajemen saham
Entri Produk Opsional
Entri Produk Akeh
Nganyari Instan Otomatis
Manajemen Pesenan
Integrasi E-Invoice
Terjemahan otomatis
Persetujuan Kargo
* Konsultasi Sales
* Integrasi XML
* Integrasi ERP
* Integrasi API
Miwiti adol ing AS
$ 3000
$ 1800
Pembayaran siji wektuPanggunaan seumur hidup
1% Komisi
Amazon.com, Ebay.com, Etsy.com, lan Wish
Wektu winates
Pilihan
Pilihan
Mulai Adol ing 7 Negara ing Eropa
$ 5000
$ 3800
Pembayaran siji wektuPanggunaan seumur hidup
1% Komisi
Amazon, Allegro, Wish lan Ebay
Wektu winates
Pilihan
Pilihan
Enterprise
Rega khusus
Ngomong karo pakar produk Propars kanggo ngrembug kabeh syarat sampeyan
Wektu winates
Pilihan
Pilihan
Rega kita ora kalebu 18% PPN
  • Kompatibel karo E-Ekspor

    Kanthi nggunakake paket Kobi Professional, sampeyan uga bisa miwiti ngekspor saben-saben sing dikarepake.

  • Kabeh toko ing layar siji!

    N11, Hepsiburada, Amazon Turkey, Gittigidiyor, Trendyol lan situs e-commerce sampeyan

  • Manajemen Toko sing Gampang

    Ketemu lan otomatis kabeh transaksi e-commerce ing panggonan sing padha

  • E-Invoice Gratis

    Kepiye carane nggunakake e-Invoice gratis? Kajaba iku, yen sampeyan durung ngalih menyang e-invoice, sampeyan ora perlu mbayar biaya tambahan kanggo instalasi lan aktivasi!

SME Profesional

Nggabungake transaksi e-commerce ing panel siji lan atur kanthi otomatis!
480 USD $ 40 x 12 wulan (12 angsuran kanggo rega awis)
  • Kompatibel karo E-Ekspor
  • 5 Integrasi Pasar Lokal
  • Manajemen Toko sing Gampang
  • Integrasi E-Invoice Gratis
  • Entri Produk Gampang: Sampeyan bisa nambah produk sing ditambahake menyang Propars menyang toko ing kabeh pasar bebarengan lan mbukak kanggo didol.

  • Konversi mata uang otomatis: Sampeyan bisa adol produk sing didol ing mata uang manca ing pasar Turki ing TL, lan sampeyan bisa adol produk ing TL ing kurs beda ing negara beda.

  • Nganyari Simpenan lan Rega Instan: Sampeyan bisa langsung mriksa toko lan toko fisik ing situs e-commerce paling gedhe ing donya, Amazon, eBay lan Etsy. Ing tembung liyane, nalika sampeyan ngedol produk ing Propars ing toko fisik lan kehabisan stok, produk kasebut kanthi otomatis ditutup kanggo didol ing toko sing ana ing Amazon France ing wektu sing padha.

  • Pasar liyane: Pasar ing Turki lan pasar utama ing donya, Propars, terus ditambahake menyang pasar sing ana lan ing negara anyar.

  • Saiki: Inovasi sing digawe ing pasar diikuti dening Propars lan ditambahake menyang Propars.

  • Multiple Rega: Kanthi nggawe grup rega, sampeyan bisa adol ing pasar apa wae kanthi rega sing dikarepake.

  • Manajemen fitur: Sampeyan bisa gampang ngatur fitur produk sing dibutuhake ing pasar karo Propars.

  • Pilihan Produk: Sampeyan bisa nransfer opsi produk kayata warna lan ukuran menyang kabeh pasar kanthi nemtokake foto sing beda lan rega sing beda.

    .

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Warta

Kanggo luwih lengkap klik kene

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.