Mitra Bisnis sing Digarap

Panyedhiya Layanan Amazon

partner

Ebay Kompatibel

partner

Panyedhiya Layanan Allegro

partner

Mitra Payoneer

partner

Altinbas

pasar

Morven

pasar

Twist

pasar

Blue Diamond

pasar

XHAN

pasar

Ersin Ruangan

pasar

Markapia

pasar

Fenne Lab

pasar

Kerajinan Maxi

pasar

Tanggal

pasar

Selendang Seyra Kab

pasar

rappelin

pasar

FK Tekstil

pasar

Cetakan Vektor

pasar

Apliqa

pasar

Motocity

pasar

Pesona

pasar

Euromart

pasar

Baltacioglu

pasar

Konstruksi Hace

pasar

Setmina

pasar

Marina

pasar

Kanggo Fun

pasar

Ekspor Burkay

pasar

Pusat Plc

pasar

Langsing+

pasar

peraluna

pasar

Selvet

pasar

Rabi Furniture

pasar

Kula Home Shopping

pasar

Akmir Auto

pasar

Kranjang Aktif

pasar

Tukang ngombe

pasar

Pamburu

pasar

Alta

pasar

Marketing Gursoy

pasar

nggulung

pasar

Pasar Selam

pasar

slupus

pasar

5 ing 1 Canpolat

pasar

E-Plaza

pasar

parcaheaven

pasar

Distribusi KTT

pasar

Veobaby

pasar

Tunadag

pasar

Perusahaan Kaos Kaki

pasar

Loppo

pasar

Halo Ngarep

pasar

Frisbite

pasar

Tekstil Forum

pasar

Eksioglu

pasar

Egeizo

pasar

Toko Bintang Utara

pasar

EN Maker

pasar

Jual Adol

pasar

habby

pasar

Sepatu Tugrul

pasar

KODE

pasar

Generasi Kapitu

pasar

pralese

pasar

Poyraz Global

pasar

+ 1500 Panganggit

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!