Diundang sampeyan menyang webinar babagan keuangan perdagangan cepet Propars dina Rebo, 2 Maret jam 20:00.

Ndaftar gratis
xing

Instan Trade Finance


* Carane Aplikasi?

* Kepiye entuk manfaat?

* Aku Nduwe Toko ing Pasar Kaya Amazon lan Trendyol Kepiye Cara Njaluk Kredit?


Ndaftar gratis

Acara Biyen Kita

Propars Pitakon sing sering ditakonake

Apa sing diarani Propars?
Propars minangka program fasilitator perdagangan sing bisa digunakake dening bisnis apa wae sing dagang. Ngirit bisnis saka nggunakake program sing beda kanggo macem-macem kabutuhane, lan ngirit wektu lan dhuwit kanggo bisnis. Thanks kanggo macem-macem fitur kayata manajemen saham, manajemen pra-akuntansi, urutan lan manajemen pelanggan, bisnis bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing sadhuwure gendheng.
Fitur apa sing diduweni Propars?
Propars duwe Manajemen Inventaris, Manajemen Tuku, Manajemen Akuntansi, Manajemen E-commerce, Manajemen Pesenan, fitur Manajemen Komunikasi Pelanggan. Modul-modul iki, sing masing-masing cukup lengkap, dirancang sesuai karo kebutuhan UKM.
Apa tegese Manajemen E-Niaga?
Manajemen e-commerce; Iki tegese sampeyan entuk jutaan pelanggan ing Turki lan saindenging jagad kanthi nggawa produk sing sampeyan adol ing bisnis menyang internet. Yen sampeyan duwe Propars, aja ragu-ragu, manajemen e-commerce gampang banget karo Propars! Propars ngotomatisasi sebagian besar proses sing dibutuhake lan mbantu sampeyan sukses ing e-commerce.
Ing saluran e-commerce endi produkku bakal didol karo Propars?
Ing pasar digital paling gedhe ing ngendi akeh sing adol kayata N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon lan Etsy adol produke, Propars kanthi otomatis adol produk kasebut kanthi siji klik.
Kepiye cara ngirim produk menyang Propars?
Supaya produk sampeyan bisa didol ing pirang-pirang pasar internet, cukup kanggo mindhahake mung menyang Propars. Kanggo iki, bisnis cilik kanthi pirang-pirang produk bisa kanthi gampang ngetik produk kanthi nggunakake modul Propars Manajemen Inventori. Bisnis kanthi akeh produk bisa ngunggah file XML sing ngemot informasi produk menyang Propars lan mindhah ewonan produk menyang Propars sajrone sawetara detik.
Kepiye carane miwiti nggunakake Propars?
Sampeyan bisa njaluk nyoba gratis kanthi ngeklik tombol 'Coba Gratis' ing pojok tengen ndhuwur saben kaca lan isi formulir sing bakal dibukak. Yen panjaluk sampeyan tekan, perwakilan Propars bakal langsung ngubungi sampeyan lan sampeyan bakal wiwit nggunakake Propars kanthi gratis.
Aku tuku bungkus, mengko dak ganti?
Ya, sampeyan bisa ngalih antar paket kapan wae. Kanggo nggayuh kebutuhan bisnis sampeyan sing ganti, cukup hubungi Propars!

Ora bisa mutusake?

Ayo, sampeyan mbantu sampeyan mutusake.
Mangga nelpon wakil pelanggan babagan paket kasebut.