Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобалните пазари како што се Amazon, Ebay, Allegro, Wish и Etsy!

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Турската единствена и водечка во светот Е-ИЗВОЗ решение

Кликнете, видете и споредете зошто 1500+ компании претпочитаат Propars

Започнете е-извоз со Propars во три чекори

  • Отворање продавница

    Пропарс ви ги отвора продавниците бесплатно на платформите што сакате да ги продадете.

  • Лесна испорака

    Тоа ви овозможува да добиете специјални намалени цени од договорните карго компании и да направите лесна испорака.

  • Започнете со продажба

    Производите што ги прикачувате на Propars се продаваат во земјите што ги сакате.

Е-извоз

Е-извоз со веб-страница за е-трговија

96% од страниците за е-трговија отворени во Турција се затворени во првата година.
Кога ќе започнете е-извоз со пакети за е-трговија со низок удар, ќе бидете сами во сите процеси.

Годишната продажба на е-трговија на продавачите на Propars расте за 300%.

Е-извоз со Пропарс

Сите оние што започнаа е-извоз со Пропарс, се продадоа на светот во првата година. 64% од оние кои ја добија бесплатната основна консултантска услуга на Пропарс започнаа со е-извоз во првите 3 месеци.

Продажбата на корисници кои продаваат на 3 или повеќе пазари се зголемува за 156%.

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобалните пазари како што се Amazon, Ebay и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите нарачки на еден екран, намалете ја фактурата со еден клик! Може да издава е-фактури на големо за нарачките што доаѓаат од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија; Можете да го испечатите формуларот за масовно товар.

Пазари

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.