производ

Можете да ги испратите вашите производи до Propars од вашата страница за е-трговија, од вашата сметководствена апликација.
или можете масовно да испраќате со Excel,

Или со Propars, можете да ги внесувате сите информации за вашиот производ еден по еден.

Можете исто така да дефинирате различни цени за вашите производи за различни пазари. Така, можете да примените различна политика за цени на секоја страница за е-трговија.

Опции за производи

Можете да ги префрлите опциите на производот како боја и големина на сите пазари со дефинирање на различни фотографии и различни цени.

Управување со магацин

Ако имате повеќе од еден магацин, можете да ги дефинирате овие складишта на Propars. Залихите на тој магацин и полица автоматски се ажурираат од кој магацин и полица е испорачан производот што го продавате. На овој начин, можете да следите колку од вашите производи се наоѓаат во кој магацин.

Управување со нарачки и враќање

 • Управување со нарачки: Можете да имате целосна интеграција на нарачките што ви овозможува да ги видите сите ваши нарачки од Турција или странски пазари на еден екран на Propars.
 • Сите детали за вашите нарачки; Можете да пристапите до сите информации за тоа кој клиент купил кој производ на еден екран.
 • Можете да ги испечатите формуларите за испорака на нарачките што доаѓаат поединечно или на големо.
 • Може да ги видите барањата за рефундирање и откажување од пазарите на екранот на Пропарс.
 • Можете да го синхронизирате системот за враќање со Marketplaces. можете да ја примените политиката.

Отстранете ја бариерата за странски јазици со Пропарс

 • Со системот за автоматско преведување, информациите за производот што ги пишувате на турски автоматски се преведуваат на јазикот на земјата каде што го отворате пазарот за продажба.
 • Ако сакате, можете да ги додадете вашите специјални преводи за секоја земја на вашите производи на Propars.
 • Можете да ги видите и изберете категориите на таа земја на турски јазик во која било земја што сакате да ги продавате вашите производи на пазарот.
 • Можете да ги видите „филтрите за производи“ на турски, кои ги прават вашите производи да се истакнат на пазарите и да ги усогласите со вашите сопствени филтри за производи и да ги отворите за продажба. Пример: ЗЕЛЕНО во филтерот за производи ќе се појави како ЗЕЛЕНО на пазарот во ОК.
 • Во Турција, вашиот британски клиент ги гледа чевлите што ги продавате со големина 40 како 6,5, а вашиот американски клиент како 9, така што ќе постигнете високо задоволство на клиентите со продажба на вистинскиот производ.

поддршка

 • Тимот на Пропарс со специјална обука ве учи дека вашите производи на кој пазар можат да бидат успешни со какви описи на производи, фотографии или клучни зборови.
 • Организира редовни онлајн состаноци за проблемите што ќе ги искусите на пазарите и ви ги кажува решенијата.

ERP/сметководствена интеграција

 • Можете да ги префрлите сите ваши производи во вашата сметководствена апликација на Propars.
 • Со апликацијата што ја користите, се обезбедува целосна интеграција помеѓу Турција и пазарите во странство.
 • Сите нарачки од странски и турски пазари автоматски се додаваат во вашата сметководствена апликација,
 • Можете да ги префрлите сите ваши производи во вашата сметководствена апликација на Propars.
 • Со апликацијата што ја користите, се обезбедува целосна интеграција помеѓу Турција и пазарите во странство.
 • Сите нарачки од странски и турски пазари автоматски се додаваат во вашата сметководствена апликација,
Пропарс има лиценца за приватен интегратор одобрена од Министерството за финансии.

Интеграција за е-трговија

 • Можете да ги префрлите производите на вашата страница за е-трговија на Propars со XML,
 • Можете да ги отворите вашите производи за продажба на пазарите според структурата на категоријата на вашата страница.
 • Со автоматско ажурирање, новите производи додадени на вашата страница се рефлектираат во Propars, а вашите продавници и залихи на пазарот се ажурираат.
 • Можете да направите промени во акциите и цените со ажурирање на вашата страница за е-трговија. Промената на цената што ја правите на вашата страница веднаш се рефлектира на пазарот каде што производот се продава.
 • Со решението за е-извоз на Пропарс, можете да извезувате е-пошта од вашата страница за е-трговија.

Пазари

24 продавници во Турција и 54 различни земји
Можете да управувате на еден екран со Propars.
 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.