Управувањето со продавниците на Амазон Европа е лесно со Пропарс!

Започнете со продажба на вашите производи во 5 земји на Амазон Европа со кликнување на копче!

вашата продавница
Вашата страница за е-трговија
Вашата ERP програма

Производи и нарачки
пропарс
Производи / нарачки Пазари

Лесно се продава на Амазон Европа со Пропарс!

 • Можете да ги испратите вашите производи на Propars на големо со Excel или XML.
 • Можете да ги продавате производите што ги додавате на Propars на Амазон Европа со еден клик.
 • Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
 • Нарачките од Амазон Европа се собираат на ист екран со сите други нарачки.
 • Направете масовно ажурирање на производите.
 • Создадете бесплатна е-фактура за вашите нарачки со еден клик

Зошто луѓето купуваат од мене откако ќе отворат продавница на Амазон?

„Претпочитано во продажба на Амазон
Тоа е кредибилитетот на брендот на Амазон, а не вашата продавница“.

Блог на Пропарс: Зошто треба да продадам 15 артикли на Амазон?


Управувајте со е-трговија на еден екран со интеграција на Propars Marketplaces

 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Немој да доцниш!

Придружување на Амазон низ целиот свет во првата половина на 2020 година
број на продавачи 651.000. Денес исто така 3.145, на час 131, 2 продавачи во минута
значи. Амазон со сегашната просечна стапка
1.1 милиони продавачи учествуваат годишно.

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобални пазари како што се Amazon, Ebay и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите нарачки на еден екран, исечете ја фактурата со еден клик! Може да издава е-фактури на големо за нарачките што доаѓаат од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија; Можете да го испечатите формуларот за товарен товар.

пазарни места

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.

Се продава на Амазон Европа

  Започнувањето со е-извоз и продажба во светот преку интернет е новото комерцијално разбирање на нашето време. Во оваа точка; Амазон нуди уникатни можности за бизниси кои сакаат да продаваат во Европа. Најголемата светска платформа за е-трговија, Амазон, е и лидер на европскиот пазар за е-трговија.

  Згора на тоа, овој процес е исклучително лесен во секој поглед, спротивно од она што може да се мисли. Со вашата даночна регистрација во Турција, можете да отворите продавница во Амазон Европа и да продавате преку една сметка во сите земји каде што се наоѓа Amazon во Европа. Може да имате корист од напредните системи во области како што се платежни услуги и карго.

  700+ милиони потенцијални клиенти и поволни девизни курсеви

  Електронската трговија е дел од сечиј живот во Европа со вкупно население од повеќе од 700 милиони луѓе. Згора на тоа, тенденцијата за прекугранично купување е исто така доста висока. Денес, бизнис кој има продавница во Амазон Европа има можност да продава во цела Европа. Покрај тоа, можете да ја зголемите вашата профитабилност со тоа што ќе ја остварите продажбата преку курсот на еврото и стерлингот. Остварете и повеќе клиенти и попрофитабилна продажба со вашите продажби над девизните курсеви!

  Започнете да продавате на Амазон Европа со Propars

  Електронскиот извоз во Европа сега е многу лесен со интеграцијата на Amazon на Propars! Еве неколку предности од користењето на Propars;

  • Производите кои сте ги префрлиле на панелот на Пропарс можете да ги продавате на големо, низ цела Европа со еден клик.
  • Производите што ги зачувувате на турски автоматски се преведуваат на јазикот на земјата што ќе ја продавате.
  • Акциите автоматски се следат во системот Propars. Кога правите продажба, вашите акции во нивните продавници автоматски се ажурираат.
  • Можете да ги гледате и управувате вашите нарачки од цела Европа на истиот екран како и другите ваши продавници.
  • Можете да добиете поддршка од тимот на Propars за основни поставки за реклами кои ќе го забрзаат процесот на продажба.
  • Заедно со Propars, можете да ја изберете најсоодветната опција за испорака за вашите меѓународни пратки. Ако сакате да го користите системот FBA, можете да добиете бесплатна поддршка во овој поглед.


  Поставување бесплатна продавница на Amazon Europe

  Ако сте решиле да продавате на Амазон Европа, но не знаете како да започнете, не грижете се! Тимот на Propars управува со процесот на поставување продавница на вашата компанија од крај до крај во ваше име.

  Сè што треба да направите е да стигнете до тимот на Propars и да ги подготвите бараните документи. Додека продолжувате да се подготвувате за продажба, вашата продавница ќе биде активирана во ваше име.

  Можете веднаш да не контактирате за да продавате низ цела Европа!