Придружи се и ти!

Илјадници мали и средни претпријатија се подготвени за е-извоз за да го претворат зголемениот девизен курс во предност.
Како дилер на Propars, добијте го вашиот удел со партнерство со високи приходи.

Пропарс е официјален давател на услуги на Амазон.

МСП започнуваат е-извоз во три чекори со Propars

 • Отворање продавница

  Пропарс отвора продавници бесплатно на платформи каде малите и средните претпријатија сакаат да продаваат.

 • Лесна испорака

  Обезбедува лесна испорака со специјални намалени цени од договорени карго компании.

 • Започнете со продажба

  Производите поставени на Propars се пуштени во продажба во посакуваните земји.

поддршка

 • Тимот на Пропарс со специјална обука ве учи дека вашите производи на кој пазар можат да бидат успешни со какви описи на производи, фотографии или клучни зборови.
 • Организира редовни онлајн состаноци за проблемите што ќе ги искусите на пазарите и ви ги кажува решенијата.
 • Тој е целосно компатибилен со постоечките системи на мали и средни претпријатија со неговата широка интеграција на ERP / сметководство
 • Лесно да започнете со поставување на Excel, XML и интеграција во е-трговија

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Дозволете да ве повика нашиот претставник за клиенти и да ви ги објасни предностите да се биде дилер на Propars.