Како се префрлате на е-фактура?

Без разлика каква големина е вашиот бизнис, многу е лесно да се префрлите на Е-фактура со Propars!

1

Финансиски печат

Финансиски печат од Управата за приходи нарачајте го.

2

Лесно поставување

Контактирајте со нас веднаш штом ќе го добиете вашиот финансиски печат. Allе се грижиме за сите останати.

3

Започнете со користење на Е-фактура

Завршете го поставувањето за неколку часа и започнете со издавање е-фактури истиот ден. Добредојдовте во дигиталниот свет!

Грижете се за грижата што ја добивате

Пропарс Е-МСП

Префрлете се на е-фактура сега со 12.000 права за користење годишно!

Бесплатна инсталација

Нема дополнителни такси, како што се активирање или поставување, за време на транзицијата кон е-фактура.

Интеграција за е-трговија

Дојдовните нарачки се собираат на екранот на Propars и треба да издадете фактура само со еден клик.

Бесплатно и безбедно складирање

Фактурите се чуваат бесплатно 10 години под гаранција на Пропарс.

Онлајн поддршка

Бесплатна онлајн поддршка за времетраењето на вашата употреба на Propars.

£ 2500Годишно

 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатно складирање
 • Онлајн поддршка
 • Интеграција за е-трговија
 • 12.000 фактури
Сатен Ал
* Пропарс има лиценца за приватен интегратор одобрена од Министерството за финансии.

Предности на Е-фактура

Кога пазарев од големи компании, контра фактурата ми доаѓаше како е-фактура. „А вие, исто така, да поминеме? Кога реков: "Само големите компании можат да поминат, таа работа е многу скапа", рекоа тие. Со Пропарс дознавме дека не е така.

Месут Јилдирим
AktifSepet.com

Припејд тарифни цени

Ако кажете дека мојата сметка е премногу, овие пакети може да бидат посоодветни за вас.

20.000

£ 2500

 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатно складирање
 • Користете насекаде
 • Онлајн поддршка
 • Интеграција за е-трговија

50.000

£ 5500

 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатно складирање
 • Користете насекаде
 • Онлајн поддршка
 • Интеграција за е-трговија

100.000

£ 9000

 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатно складирање
 • Користете насекаде
 • Онлајн поддршка
 • Интеграција за е-трговија

Претпријатие

Јавете се

 • Бесплатна инсталација
 • Бесплатно складирање
 • Користете насекаде
 • Онлајн поддршка
 • Интеграција за е-трговија