Придружи се и ти!

Добијте го вашиот дел од најголемите европски пазари кои продаваат 48 милиони единици дневно.

Пропарс е официјален давател на услуги на Амазон.

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Турската единствена и водечка во светот Е-ИЗВОЗ решение

Е-извоз

Е-извоз со веб-страница за е-трговија

96% од страниците за е-трговија отворени во Турција се затворени во првата година.
Кога ќе започнете е-извоз со пакети за е-трговија со низок удар, ќе бидете сами во сите процеси.

Годишната продажба на е-трговија на продавачите на Propars расте за 300%.

Е-извоз со Пропарс

Сите оние што започнаа е-извоз со Пропарс, се продадоа на светот во првата година. 64% од оние кои ја добија бесплатната основна консултантска услуга на Пропарс започнаа со е-извоз во првите 3 месеци.

Продажбата на корисници кои продаваат на 3 или повеќе пазари се зголемува за 156%.

локализација

 • Со системот за автоматско преведување, информациите за производот што ги пишувате на турски автоматски се преведуваат на јазикот на земјата каде што го отворате пазарот за продажба.
 • Ако сакате, можете да ги додадете вашите специјални преводи за секоја земја на вашите производи на Propars.
 • Можете да ги видите и изберете категориите на таа земја на турски јазик во која било земја што сакате да ги продавате вашите производи на пазарот.
 • Можете да ги видите „филтрите за производи“ на турски, кои ги прават вашите производи да се истакнат на пазарите и да ги усогласите со вашите сопствени филтри за производи и да ги отворите за продажба. Пример: ЗЕЛЕНО во филтерот за производи ќе се појави како ЗЕЛЕНО на пазарот во ОК.
 • Во Турција, вашиот британски клиент ги гледа чевлите што ги продавате со големина 40 како 6,5, а вашиот американски клиент како 9, така што ќе постигнете високо задоволство на клиентите со продажба на вистинскиот производ.

Изборот на 1500+ бизниси е Propars.

„Можете да ја поврзете вашата страница за е-трговија или сметководствената програма erp со Propars и да ја додадете функцијата за е-извоз. Исто толку е важно да управувате како и да продавате“.

Започнете е-извоз со Propars во три чекори

 • Отворање продавница

  Пропарс ви ги отвора продавниците бесплатно на платформите што сакате да ги продадете.

 • Лесна испорака

  Тоа ви овозможува да добиете специјални намалени цени од договорните карго компании и да направите лесна испорака.

 • Започнете со продажба

  Производите што ги прикачувате на Propars се продаваат во земјите што ги сакате.

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, почнете да продавате со еден клик на глобалните пазари како Amazon, Ebay, Allegro, Wish и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите ваши нарачки на еден екран, фактура со еден клик! Можете да издавате е-фактури на големо за вашите нарачки од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија и да испечатите формулар за масовно товар.

Пазари

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.

Купувајте од пазарите наместо приватните страници за е-трговија на клиентите
Топ 10 причини зошто

Клиенти на пазаротКлиенти на страницата за е-трговија
77%
Бесплатна опција за испорака
66%
74%
Разумна политика на цени
45%
64%
Брза испорака
40%
82%
Практично и лесно пазарење
42%
85%
Еднократно пазарење
%5
91%
Објект за споредба на цените
%9
95%
Широк асортиман на производи
%5
97%
Политики за враќање
%3
99%
сигурност
%1
89%
шопинг искуство
11%

Е-Извоз

  Класичното разбирање на трговијата сега го остави своето место на е-трговијата. Сепак, е-трговијата не ви овозможува само да стигнете до сите градови во вашата земја. Во исто време, земјите нудат шанса за преминување на континенти. Со е-извоз, можете да ги доставувате вашите производи до вашите потенцијални клиенти каде било во светот.

  Глобалните пазари сега се гигантски и виртуелен трговски центар каде се среќаваат сите клиенти ширум светот. Отворањето продавница на овие платформи значи да имате бизнис што ќе го посети целиот свет.

  Иако е-извозот стана многу популарен, особено со девизната активност во последниве години, бизнисите имаат одредени резерви за ова прашање.

  Како прво, нашите мали и средни претпријатија, кои немаат доволно информации, мислат дека не можат да се справат со овие трансакции. Од друга страна, големите претпријатија имаат потешкотии да ги преземат вистинските чекори.

  Сепак, софтверските поддржувања, владините стимулации, платежните услуги, логистичките услуги се високо развиени. Сега, без оглед на обемот или производот на бизнисот, е-извозот може да започне брзо и лесно.

  Пропарс е партнер за решение на глобалните платформи во Турција. Со нашиот напреден софтвер и професионален тим, носиме се повеќе од нашите бизниси на е-извоз.

  Со е-извоз Заработка со валутни стапки

  Турската лира следи флуктуирачки график во последните години и за жал доживеа значителна депрецијација. Сепак, постои начин оваа ситуација да се претвори во предност.

  Продажбата на вашите производи по зголемени девизни курсеви им овозможува на вашите производи да добијат вредност во TL. Производите што ги произведувате во TL во Турција се тргуваат во странство во валути како што се УСД, евро и стерлинг. На овој начин ја зголемувате вашата профитабилност со е-извозот. Покрај тоа; Ова е само една од предностите на е-извозот.

  Вашите пратки во рамките на микроизвозот се ослободени од данок во Турција. Згора на тоа; Доколку сте платиле ДДВ при купувањето на овој производ, тоа ќе ви овозможи да ја вратите и оваа сума.

  Поделбата на вашата трговија на повеќе канали со девизни курсеви обезбедува побезбеден модел на приходи за вашиот бизнис. И ве штити од флуктуации на домашниот пазар.

  Продажба низ целиот свет

  Со широката употреба на интернетот, светот стана глобализиран и, во извесна смисла, намален. Далечините веќе не се толку далеку. Еден бизнис во Турција може лесно да го претстави својот производ на своите потенцијални клиенти на друг континент и може брзо да го испорача доколку се добие нарачка.

  Не треба да размислувате за тоа на колку луѓе можете да продадете производ што го произведувате во вашиот град или земја. Важното прашање е; на колку луѓе во светот можете да го продадете.

  Зошто да не ги преминете границите кога можете да стигнете до целиот свет?

  Контактирајте со нас сега!