Лесно е да управувате со вашата продавница Алегро со Propars!

Започнете со продажба во Алегро со Пропарс, и вашите производи ќе се продаваат во Полска!

вашата продавница
Вашата страница за е-трговија
Вашата ERP програма

Производи и нарачки
Производи / нарачки Пазари

Е-извозот е многу лесен со интеграцијата на Propars allegro!

Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
Нарачките на Алегро се собираат на истиот екран со сите ваши други нарачки.
 • Можете да ги испратите вашите производи на Propars на големо со Excel или XML.
 • Можете да ги продавате производите што ги додавате на Propars на алегро со еден клик.
 • Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
 • Нарачките на Алегро се собираат на истиот екран со сите ваши други нарачки.
 • Направете масовно ажурирање на производите.
 • Создадете бесплатна е-фактура за вашите нарачки со еден клик

Управувајте со е-трговија на еден екран со интеграција на Propars Marketplaces

 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобални пазари како што се Amazon, Ebay и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите нарачки на еден екран, исечете ја фактурата со еден клик! Може да издава е-фактури на големо за нарачките што доаѓаат од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија; Можете да го испечатите формуларот за товарен товар.

пазарни места

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.

Алегро интеграција

  Пазарот со седиште во Полска Алегро е неприкосновен лидер на источноевропскиот пазар и нов играч на европскиот пазар. Алегро стана еден од 10-те најголеми онлајн пазари во светот, по големиот развој во последниот период.

  Најголемата предност на Алегро за продавачи е бројот на продавачи на кои е домаќин. И покрај тоа што бројот на активни корисници надминува 24 милиони дневно, стапката на продавачи на платформата е многу помала од нејзините конкуренти. Ова значи полесна конкуренција и поголем профит за продавачите.

  Иако Алегро има изглед на локален пазар, тој всушност е многу вообичаена глобална платформа, особено во Источна Европа.

  Во овој регион каде што другите големи платформи сè уште не се целосно навлезени, Алегро е многу ниски продажен канал.

  Продавање на Европа

  Е-трговија сега е задолжителна за секој бизнис. Во овој случај, не треба да ја оставите целата ваша е-трговија врзана за една платформа или локација. Иако светските гиганти ја преземаат локомотивата, има многу регионално силни пазари. Алегро е еден од нив.

  Со седиште во Полска, овој пазар може да понуди сосема нов модел на приходи за вашиот бизнис. Покрај тоа; Овој пазар, каде што се продава речиси секој производ, а бројот на продавачи не е многу голем, има поголем промет од 5-те големи пазари само во Турција.

  Од вас зависи дали ќе ја развиете вашата мрежа за е-извоз со тоа што ќе го заземете вашето место на овој нишан пазар. Сè што треба да направите е да контактирате со претставник на Propars. Пропарс е партнер за решенија на Алегро во Турција и ви обезбедува поддршка за сите прашања што ви се потребни.

  Пропарс Алегро интеграција

  Пропарс-Алегро соработка и интеграција; Ви овозможува лесно да започнете да продавате на Алегро. Со напредниот интерфејс на Propars, можете да го додадете Allegro во вашата продажна мрежа додека управувате со глобалните платформи заедно со вашите онлајн продавници во Турција.

  Во Алегро, чиј мајчин јазик е полскиот, може да се продава само со познавање на турски, со панелот Пропарс. Префрлете ги вашите производи на панелот Propars и лесно продавајте ги на Allegro. Покрај тоа, информациите за вашиот производ ќе бидат преведени на полски и мерните единици за вашиот производ автоматски ќе се локализираат.

  Можете да ги прегледате вашите нарачки од Алегро на еден панел и да издавате е-фактури со еден клик.

  Дополнително, доколку немате продавница во Алегро, тимот на Пропарс ја отвора вашата продавница за Алегро бесплатно на име на вашиот бизнис!