Лесно е да управувате со вашата продавница на Amazon.com со Propars!

Поставете ги вашите производи на Пропарс и продадете ги на Амазон, најголемата платформа за е-трговија во светот!

вашата продавница
Вашата страница за е-трговија
Вашата ERP програма

Производи и нарачки
Производи / нарачки Пазари

Со Пропарс, интеграција во Амазон, започнете со продажба во сите земји каде Амазон е активен, особено во Америка, Европа и Арапскиот Полуостров!


Поставете ги вашите производи на Пропарс и продадете ги на Амазон, најголемата платформа за е-трговија во светот!
Вашите нарачки од Амазон се собираат на ист екран со сите ваши други нарачки.
 • Можете да ги испратите вашите производи на Propars на големо со Excel или XML.
 • Можете да ги продавате производите што ги додавате на Propars на Амазон со еден клик.
 • Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
 • Вашите нарачки од Амазон се собираат на ист екран со сите ваши други нарачки.
 • Направете масовно ажурирање на производите.
 • Создадете бесплатна е-фактура за вашите нарачки со еден клик

Зошто луѓето купуваат од мене откако ќе отворат продавница на Амазон?

„Претпочитано во продажба на Амазон
Тоа е кредибилитетот на брендот на Амазон, а не вашата продавница“.

Блог на Пропарс: Зошто треба да продадам 15 артикли на Амазон?


Управувајте со е-трговија на еден екран со интеграција на Propars Marketplaces

 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Немој да доцниш!

Придружување на Амазон низ целиот свет во првата половина на 2020 година
број на продавачи 651.000. Денес исто така 3.145, на час 131, 2 продавачи во минута
значи. Амазон со сегашната просечна стапка
1.1 милиони продавачи учествуваат годишно.

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобални пазари како што се Amazon, Ebay и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите нарачки на еден екран, исечете ја фактурата со еден клик! Може да издава е-фактури на големо за нарачките што доаѓаат од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија; Можете да го испечатите формуларот за товарен товар.

пазарни места

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.

Интеграција на Амазон

  Продажбата на Amazon.com изгледа како остварување на сонот за многу бизниси. Сепак, отворањето продавница и продажбата на овој огромен пазар е многу полесно отколку што мислите. За да може да се продава на Амазон со интеграцијата Пропарс-Амазон, доволно е да имате валидна даночна регистрација во Турција. Ако имате даночно досие, се што ви треба е Propars да стане продавач на најголемиот пазар во светот!

  Како прва и единствена компанија во Турција што се интегрира со Amazon.com, Propars е исто така на листата на Amazon SPN и е партнер за решенија на Amazon во Турција.

  Можете да управувате со сите ваши продавници од истото место со интегрирање на вашите други виртуелни продавници во панелот Propars, каде што ќе продавате на Amazon.com.

  Amazon.com Најголемиот пазар во светот

  Амазон е најголемиот светски сајт за е-трговија со повеќе од 300 милиони активни корисници и дневен обрт од повеќе од милијарда долари. Да се ​​биде продавач во овој екосистем значи доставување на вашите производи до целиот свет. Лесно и безбедно пристаниште за бизнис кој сака да прави е-извоз.

  Дополнително, свесноста за брендот и кредибилитетот на Амазон ве штитат од значителни трошоци кои имаат неизвесен крај.

  Вашите производи, кои ќе се тргуваат во УСД на Amazon.com, ќе добијат вредност во TL и ќе ја зголемат вашата профитабилност. Е-Извоз ви нуди милиони потенцијални клиенти и заработка преку девизниот курс.

  Поставување продавница за интеграција на Амазон

  Поставувањето продавница на Amazon.com е сериозен и макотрпен процес. Поради оваа причина, погрижете се правилно и целосно да ги подготвите вашите документи. Документите кои припаѓаат на вашиот бизнис во Турција се валидни на Амазон.

  Не заборавајте дека можете да добиете професионална поддршка поврзана со овој процес од тимот на Propars. Кога ќе се преземат вистинските чекори, процесот на поставување продавница е фаза што може да се помине брзо и лесно. Покрај тоа, ако веќе имате продавница на Амазон, потребни се само неколку секунди за да се интегрира во вашиот панел Propars.

  Може да контактирате со експерт на Propars токму сега за да добиете детални информации за поставките и интеграцијата на продавницата.

  Пропарс - Интеграција на Амазон

  Со Пропарс, деловен партнер на Амазон во Турција, можно е секој бизнис да се продава на Амазон. Некои од карактеристиките од кои можете да имате корист во интеграцијата на Propars-Amazon се како што следува;

  - Опис на производи на Amazon.com,

  - Управување со нарачки и бесплатна е-фактура,

  - Автоматско следење на акциите,

  - Турска можност за управување,

  - Автоматски превод на јазик и мерка,

  - Поддршка за поставување продавница,