Управувањето со вашата продавница на Ebay.com е лесно со Propars!

Започнете со продажба на eBay со Propars и вашите производи ќе се продаваат во 24 различни земји!

вашата продавница
Вашата страница за е-трговија
Вашата ERP програма

Производи и нарачки
Производи / нарачки Пазари

Многу е лесно да се извезува во 24 земји со интеграција на Propars Ebay!

Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
Вашите нарачки од ebay се собираат на истиот екран со сите ваши други нарачки.
 • Можете да ги испратите вашите производи на Propars на големо со Excel или XML.
 • Можете да ги продавате производите што ги додавате на Propars на eBay со еден клик.
 • Сите акции се следат автоматски. Промените на цените и акциите се одразуваат веднаш
 • Вашите нарачки од ebay се собираат на истиот екран со сите ваши други нарачки.
 • Направете масовно ажурирање на производите.
 • Создадете бесплатна е-фактура за вашите нарачки со еден клик

Управувајте со е-трговија на еден екран со интеграција на Propars Marketplaces

 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!

Продавајте низ целиот свет Заработете повеќе!

Со Propars, започнете со продажба со еден клик на глобални пазари како што се Amazon, Ebay и Etsy!

Управувајте со нарачки од еден екран

Соберете ги сите нарачки на еден екран, исечете ја фактурата со еден клик! Може да издава е-фактури на големо за нарачките што доаѓаат од пазарите и вашата сопствена страница за е-трговија; Можете да го испечатите формуларот за товарен товар.

пазарни места

Со поставување на вашите производи на Propars само еднаш, можете да ги продадете на сите страници со еден клик.
Не треба да се грижите за објавување одделно за секој производ. Илјадници производи ќе бидат во продажба за неколку секунди во продавниците што ќе ги одберете.

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.

EBay интеграција

  Ebay, кој е првиот онлајн пазар, сè уште е меѓу најголемите пазари во светот. Ebay, кој има силен пазарен удел во речиси секоја земја и категорија, е лидер во некои категории како што се резервни делови за автомобили и индустриски производи. Тоа е место кое дефинитивно треба да го оцените според вашата група на производи и целна земја.

  Да се ​​биде на секоја можна платформа во е-трговијата е исклучително важно за вашиот бизнис. Ebay е задолжителна платформа за бизнис со е-трговија. Со стотици милиони клиенти и платформи каде што можете да продавате по девизни курсеви, им нуди на бизнисите одлична можност.

  Продавајте на 26 земји со Propars Ebay интеграција

  Ebay е активен во 26 различни земји. Мајчинот јазик на овие земји обезбедува услуга и е меѓу истакнатите платформи во сите нив.

  Пропарс е партнер за решенија на Ebay од 2016 година. За да станете продавач во глобалниот екосистем на Ebay, интеграцијата на Propars ги исполнува сите ваши потреби. Се разбира, не е можно да се продава во 26 различни земји и продавници без поддршка. Меѓутоа, со Propars, можете да управувате со сите ваши продавници на Ebay во истиот панел со другите ваши онлајн продавници. Можете исто така да имате корист од јазичната поддршка во вашиот панел каде што можете автоматски да управувате со сите ваши акции и нарачки. Производите што ги регистрирате кај Propars на вашиот мајчин јазик се преведени на мајчиниот јазик на земјата каде што ќе бидат ставени на продажба и објавени. Дополнително, мерните единици на вашите производи се претвораат во локални мерни единици што се користат во 26 различни земји, а вашите потенцијални клиенти ги прикажуваат производите во нивните сопствени мерни единици.

  Добијте ги вашите плаќања лесно

  Особено по повлекувањето на Paypal од Турција, бизнисите кои продаваат или имаат намера да продаваат на Ebay поминаа низ тежок процес. Но, овие денови се далеку зад себе. Со платежните услуги како што е Payoneer, можете лесно да ги префрлите вашите плаќања во вашата продавница на вашите банкарски сметки во Турција.

  Износите што ќе ги префрлите на вашата банкарска сметка во девизи или TL се префрлаат за кратко време и со ниски провизии.

  Може да имате корист од намалените стапки на провизија и различните предности со добивање поддршка од тимот на Propars за вашата сметка на Payoneer. Propars е партнер за решенија на Payoneer во Турција. Ако сè уште немате сметка со Payoneer, тоа дозволува вашата сметка да се отвори и да се додели на вашата продавница на Ebay.