Изберете го најпогодниот пакет за е-извоз за вас

Започнете го вашиот е-извоз безбедно и лесно!
Поставување продавница
Управување со акции
Факултативен внес на производ
Масовно внесување на производот
Автоматско инстант ажурирање
Управување со нарачки
Е-фактура интеграција
Автоматски превод
Карго договор
*Консултантска продажба
*XML интеграција
*ERP интеграција
*Интеграција на API
Започнете со продажба во САД
$ 3000
$ 1800
Еднократна исплатаДоживотна употреба
1% провизија
Amazon.com, Ebay.com, Etsy.com и Wish
Ограничено време
Изборен
Изборен
Започнете со продажба во 7 земји во Европа
$ 5000
$ 3800
Еднократна исплатаДоживотна употреба
1% провизија
Amazon, Allegro, Wish и Ebay
Ограничено време
Изборен
Изборен
Претпријатие
Специјална цена
Разговарајте со експерт за производи на Propars за да разговарате за сите ваши барања
Ограничено време
Изборен
Изборен
Нашите цени без ДДВ од 18%.
 • Компатибилен со Е-извоз

  Користејќи го пакетот Kobi Professional, исто така можете да започнете со е-извоз кога сакате.

 • Сите ваши продавници на еден екран!

  N11, Хепсибурада, Амазон Турција, Гитигидиор, Трендиол и вашата страница за е-трговија

 • Лесно управување со продавница

  Запознајте ги и автоматизирајте ги сите трансакции за е-трговија на истото место

 • Бесплатна Е-фактура

  Како да користите е-фактура бесплатно? Дополнително, доколку сè уште не сте преминале на е-фактура, не треба да плаќате дополнителни трошоци за инсталација и активирање!

МСП Професионалец

Соберете ги трансакциите со е-трговија во еден панел и управувајте со нив автоматски!
480 долари $ 40 x 12 месеци (12 рати за готовина)
 • Компатибилен со Е-извоз
 • 5 Интеграција на локален пазар
 • Лесно управување со продавница
 • Бесплатна интеграција на е-фактура
 • Лесно внесување на производот: Можете да ги додадете производите што ги додавате во Propars во вашите продавници на сите пазари истовремено и да ги отворите за продажба.

 • Автоматска конверзија на валута: Можете да ги продавате вашите производи што се продаваат во странска валута на турските пазари во ТЛ, и вашите производи можете да ги продавате во ТЛ во различни земји со различни курсеви.

 • Инстант ажурирање на акциите и цената: Можете веднаш да ги проверите вашите продавници и физички продавници на најголемите веб-страници за е-трговија во светот Амазон, ибеј и Етси. Со други зборови, кога продавате производ во Propars во вашата физичка продавница и немате залиха, производот автоматски се затвора за продажба во продавницата лоцирана во Амазон Франција во исто време.

 • Повеќе пазари: Пазарите во Турција и водечките пазари во светот, Пропарс, постојано се додаваат во нови земји.

 • Тековно: Иновациите направени на пазарите се проследени со Пропарс и додадени на Пропарс.

 • Повеќекратна цена: Со создавање ценовни групи, можете да продавате на кој било пазар со цената што ја сакате.

 • Управување со карактеристики: Можете лесно да управувате со потребните карактеристики на производот на пазарите со Propars.

 • Опции за производ: Можете да префрлите опции за производи како боја и големина на сите пазари со дефинирање различни фотографии и различни цени.

  .

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!

Новини

Повеќе Кликни тука

Не можеш да одлучиш?

Дозволете ни да ви помогнеме да одлучите.
Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.