Почитувани деловни партнери со кои работиме

Давател на услуги на Амазон

партнер

Компатибилен со eBay

партнер

Давател на услуги Алегро

партнер

Пајонер партнер

партнер

Алтинбас

Пазариери

Морвен

Пазариери

Пресврт

Пазариери

Син дијамант

Пазариери

ЏАН

Пазариери

Ерсин на отворено

Пазариери

Маркапија

Пазариери

Лабораторија Фене

Пазариери

Занает макси

Пазариери

Датум

Пазариери

Сејра шал

Пазариери

рапелин

Пазариери

ФК Текстил

Пазариери

Векторско печатење

Пазариери

Аплика

Пазариери

Мотоцитност

Пазариери

Шармин

Пазариери

Еуромарт

Пазариери

Балтачиоглу

Пазариери

Hace Construction

Пазариери

Сетмина

Пазариери

Марина

Пазариери

За Забава

Пазариери

Буркај Експорт

Пазариери

Plc центар

Пазариери

Тенок+

Пазариери

пералуна

Пазариери

Селвет

Пазариери

Мебел Раби

Пазариери

Мојот дом шопинг

Пазариери

Акмир Авто

Пазариери

Активна кошница

Пазариери

Бебедор

Пазариери

Ловец

Пазариери

Висок

Пазариери

Маркетинг Гурсој

Пазариери

Ролал

Пазариери

Селам пазар

Пазариери

слупус

Пазариери

5 во 1 Канполат

Пазариери

Е-Плаза

Пазариери

parcaheaven

Пазариери

Самит дистрибуција

Пазариери

Веобаби

Пазариери

Тунадаг

Пазариери

Друштвото за чорапи

Пазариери

Лопо

Пазариери

Здраво Дома

Пазариери

Фризбит

Пазариери

Форум Текстил

Пазариери

Ексиоглу

Пазариери

Егеизо

Пазариери

Продавница Северна Starвезда

Пазариери

EN Создателот

Пазариери

Добар Продажба

Пазариери

Хаби

Пазариери

Тугрул чевли

Пазариери

КОД

Пазариери

Седма генерација

Пазариери

пралист

Пазариери

Појраз Глобал

Пазариери

+ 1500 пропари

Пропарс Често поставувани прашања

Што е Пропарс?
Propars е програма за олеснување на трговијата што може да ја користи секој бизнис што тргува. Ги зачувува бизнисите од користење на одделни програми за нивните различни потреби и им заштедува време и пари на бизнисите. Благодарение на многуте карактеристики како што се управување со акции, управување пред сметководство, нарачка и управување со клиенти, бизнисите можат да ги задоволат сите нивни потреби под еден покрив.
Какви карактеристики има Propars?
Пропарс има карактеристики за управување со залихи, управување со набавки, менаџмент на сметководство, менаџмент за е-трговија, управување со нарачки, менаџмент за комуникација со клиенти. Овие модули, од кои секој е доста сеопфатен, беа дизајнирани во согласност со потребите на МСП.
Што значи управување со е-трговија?
Управување со е-трговија; Тоа значи дека достигнувате милиони клиенти во Турција и во целиот свет со тоа што ќе ги доведете производите што ги продавате во вашиот бизнис на Интернет. Ако имате Propars со вас, не двоумете се, управувањето со е-трговија е многу лесно со Propars! Propars ги автоматизира повеќето неопходни процеси и ви помага да постигнете успех во е-трговијата.
Во кои канали за е-трговија моите производи ќе се продаваат со Пропарс?
На најголемите дигитални пазари каде што многу продавачи како што се N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon и Etsy ги продаваат своите производи, Propars автоматски ги става производите во продажба со еден клик.
Како ќе ги префрлам моите производи на Пропарс?
Со цел вашите производи да бидат пуштени во продажба на многу интернет пазари, доволно е да ги префрлите на Propars само еднаш. За ова, малите бизниси со мал број производи можат лесно да ги внесат своите производи користејќи го модулот за управување со залихи на Propars. Бизнисите со многу производи можат да испраќаат XML -датотеки што содржат информации за производот во Propars и да пренесат илјадници производи на Propars за неколку секунди.
Како да почнам да користам Propars?
Може да побарате бесплатен пробен период со кликнување на копчето „Обиди се бесплатно“ во горниот десен агол на секоја страница и пополнување на формуларот што се отвора. Кога ќе стигне вашето барање до вас, претставникот на Propars ќе ве повика веднаш и ќе започнете да ги користите Propars бесплатно.
Купив пакет, дали можам да го сменам подоцна?
Да, можете да се префрлате помеѓу пакетите во секое време. За да бидете во тек со променливите потреби на вашиот бизнис, само јавете се на Пропарс!