Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay, Allegro, Wish dhe Etsy!

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Turqia e vetme dhe kryesuese në botë E-EKSPORT zgjidhje

Klikoni, shihni dhe krahasoni pse 1500+ kompani preferojnë Propars

Filloni E-Export në tre hapa me Propars

  • Hapja e dyqanit

    Propars hap dyqanet e saj për ju pa pagesë në platformat që dëshironi të shisni.

  • Transport i lehtë

    Kjo ju lejon të merrni çmime të veçanta të zbritura nga kompanitë e kontraktuara të ngarkesave dhe të bëni transport të lehtë.

  • Filloni Shitjen

    Produktet që ngarkoni në Propars shiten në vendet që dëshironi.

E-Eksporti

E-Export me një sit të tregtisë elektronike

96% e faqeve të tregtisë elektronike të hapura në Turqi janë mbyllur në vitin e parë.
Kur filloni eksportin elektronik me paketa të tregtisë elektronike me ndikim të ulët, do të jeni vetëm në të gjitha proceset.

Shitjet vjetore të tregtisë elektronike të shitësve të Propars po rriten me 300%.

E-eksport me Propars

Të gjithë ata që filluan eksportin elektronik me Propars i shitën botës në vitin e parë. 64% e atyre që morën shërbimin falas të konsulencës bazë të Propars filluan eksportin elektronik në 3 muajt e parë.

Shitjet e përdoruesve që shesin në 3 ose më shumë tregje rriten me 156%.

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, prerë faturën tuaj me një klik! Mund të lëshojë fatura elektronike me shumicë për porositë që vijnë nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike; Mund të printoni formularin e ngarkesave me shumicë.

Tregjet

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.