Easyshtë e lehtë të menaxhosh dyqanet Amazon Europe me Propars!

Filloni të shisni produktet tuaja në 5 vende në Amazon Europe me klikimin e një butoni!

dyqani juaj
Faqja juaj e Tregtisë Elektronike
Programi juaj ERP

Produkte dhe porosi
propars
Produkte / Porosi Tregjet

Shitja në Amazon Europe është e lehtë me Propars!

 • Ju mund t'i ngarkoni produktet tuaja në Propars me shumicë me Excel ose XML.
 • Ju mund t'i shisni produktet që shtoni në Propars në Amazon Europe me një klik të vetëm.
 • Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
 • Porositë nga Amazon Europe mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë e tjera.
 • Bëni përditësime me shumicë për produktet.
 • Krijoni një faturë elektronike falas për porositë tuaja me një klikim

Pse njerëzit blejnë nga unë pasi hapin një dyqan në Amazon?

"Preferohet në një shitje në Amazon
Është besueshmëria e markës së Amazon, jo dyqani juaj."

Blogu i Propars: Pse duhet të shes 15 artikuj në Amazon?


Menaxhoni tregtinë elektronike në një ekran të vetëm me Propars Marketplaces Integration

 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Mos u vono!

Bashkimi me Amazon në gjysmën e parë të vitit 2020
numri i shitësve 651.000. Edhe sot 3.145, në orë 131, 2 shitës në minutë
do të thotë. Amazon me normën mesatare aktuale
1.1 milion shitës marrin pjesë në vit.

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, fatura me një klik! Mund të lëshojë fatura elektronike me shumicë për porositë që vijnë nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike; Ju mund të printoni formularin e ngarkesave me shumicë.

vendet e tregut

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.

Shitet në Amazon Europe

  Fillimi i e-eksportit dhe shitjes në botë përmes internetit është kuptimi i ri tregtar i epokës sonë. Në këtë pikë; Amazon ofron mundësi unike për bizneset që kërkojnë të shesin në Evropë. Platforma më e madhe në botë e tregtisë elektronike, Amazon, është gjithashtu lider në tregun evropian të tregtisë elektronike.

  Për më tepër, ky proces është jashtëzakonisht i lehtë në çdo aspekt, ndryshe nga sa mund të mendohet. Me regjistrimin tuaj tatimor në Turqi, ju mund të hapni një dyqan në Amazon Europe dhe të shesni përmes një llogarie të vetme në të gjitha vendet ku Amazon ndodhet në Evropë. Ju mund të përfitoni nga sistemet e avancuara në fusha të tilla si shërbimi i pagesave dhe ngarkesa.

  Mbi 700 milion klientë të mundshëm dhe kurse këmbimi të favorshëm

  E-commerce është një pjesë e jetës së secilit në Evropë me një popullsi totale prej më shumë se 700 milion njerëz. Për më tepër, tendenca për të bërë blerje ndërkufitare është gjithashtu mjaft e lartë. Sot, një biznes që ka një dyqan në Amazon Europe ka mundësinë të shesë në të gjithë Evropën. Për më tepër, ju mund të rrisni rentabilitetin tuaj duke bërë shitjet tuaja mbi kursin e këmbimit të euros dhe sterlinës. Realizoni më shumë klientë dhe shitje më fitimprurëse me shitjet tuaja mbi kursin e këmbimit valutor!

  Filloni të shisni në Amazon Europe me Propars

  Eksporti elektronik në Evropë tani është shumë i lehtë me integrimin në Amazon të Propars! Këtu janë disa avantazhe të përdorimit të Propars;

  • Produktet që keni transferuar në panelin Propars mund t'i shisni me shumicë në të gjithë Evropën me një klikim të vetëm.
  • Produktet që kurseni në turqisht përkthehen automatikisht në gjuhën e vendit që do të shisni.
  • Stoqet gjurmohen automatikisht në sistemin Propars. Kur bëni një shitje, stoqet tuaja në dyqanet e tyre përditësohen automatikisht.
  • Ju mund të shikoni dhe menaxhoni porositë tuaja nga e gjithë Evropa në të njëjtin ekran si dyqanet tuaja të tjera.
  • Mund të merrni mbështetje nga ekipi i Propars për cilësimet bazë të reklamave që do të shpejtojnë procesin e shitjes.
  • Së bashku me Propars, ju mund të zgjidhni opsionin më të përshtatshëm të transportit për dërgesat tuaja ndërkombëtare. Nëse dëshironi të përdorni sistemin FBA, mund të merrni mbështetje falas në këtë drejtim.


  Konfigurimi i dyqanit falas të Amazon Europe

  Nëse keni vendosur të shesni në Amazon Europe, por nuk dini si të filloni, mos u shqetësoni! Ekipi i Propars menaxhon procesin e konfigurimit të dyqaneve të kompanisë suaj nga fundi në fund në emrin tuaj.

  Gjithçka që duhet të bëni është të kontaktoni ekipin e Propars dhe të përgatitni dokumentet e kërkuara. Ndërsa vazhdoni të përgatiteni për shitjen, dyqani juaj do të aktivizohet në emrin tuaj.

  Mund të na kontaktoni tani për të shitur në të gjithë Evropën!