Bashkohu edhe ti!

Mijëra SME janë gati për e-eksportin për ta kthyer në avantazh rritjen e kursit të këmbimit.
Si tregtar i Propars, merrni pjesën tuaj me partneritet me të ardhura të larta.

Propars Amazon është ofruesi zyrtar i shërbimit.

SME-të fillojnë e-eksportin në tre hapa me Propars

 • Hapja e dyqanit

  Propars hap dyqane pa pagesë në platformat ku SME-të duan të shesin.

 • Transport i lehtë

  Ofron transport të lehtë me çmime speciale të zbritura nga kompanitë e kontraktuara të ngarkesave.

 • Filloni Shitjen

  Produktet e ngarkuara në Propars vihen në shitje në vendet e dëshiruara.

Destek

 • Ekipi i Propars ju mëson me trajnime speciale se produktet tuaja mund të jenë të suksesshme në cilin treg me çfarë lloj përshkrimesh produktesh, fotosh apo fjalë kyçe.
 • Organizon takime të rregullta online për problemet që do të përjetoni në tregje dhe ju tregon zgjidhjet.
 • Ai është plotësisht i pajtueshëm me sistemet ekzistuese të SME-ve me integrimin e tij të gjerë ERP / Kontabiliteti
 • Lehtë për të filluar me ngarkimin në Excel, XML dhe integrimin e tregtisë elektronike

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Lëreni përfaqësuesin tonë të klientit t'ju telefonojë dhe t'ju shpjegojë avantazhet e të qenit tregtar i Propars.