Si kaloni në e-Faturë?

Pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj, është shumë e lehtë të kaloni në E-Faturë me Propars!

1

Vula Financiare

Një vulë financiare nga Administrata e të Ardhurave porosit atë.

2

Konfigurim i lehtë

Na kontaktoni sapo të merrni vulën tuaj financiare. Ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

3

Filloni të përdorni Faturën Elektronike

Përfundoni konfigurimin tuaj brenda pak orësh dhe filloni të lëshoni fatura elektronike në të njëjtën ditë. Mirësevini në botën dixhitale!

Kujdesuni për kujdesin që merrni

Propars E-SME

Kaloni në e-faturë tani me 12.000 të drejta përdorimi në vit!

Instalim Falas

Nuk ka tarifa shtesë, të tilla si aktivizimi ose konfigurimi, gjatë kalimit në e-Faturë.

Integrimi i Tregtisë Elektronike

Porositë hyrëse mblidhen në ekranin e Propars dhe ju duhet të lëshoni një faturë vetëm me një klikim.

Ruajtje Falas dhe e Sigurt

Faturat mbahen falas për 10 vjet nën garancinë e Propars.

Mbështetje Online

Mbështetje falas online për kohëzgjatjen e përdorimit tuaj të Propars.

£ 2500Çdo vit

 • Instalim Falas
 • Magazinimi falas
 • Mbështetje Online
 • Integrimi i Tregtisë Elektronike
 • 12.000 Fatura
Blej
* Propars ka një licencë integruese private të miratuar nga Ministria e Financave.

Avantazhet e E-Faturës

Kur blija nga kompani të mëdha, fatura e kundërt më vinte si një faturë elektronike. "Po sikur të kalojmë edhe ne?" Kur thashë, "Vetëm kompanitë e mëdha mund të kalojnë, ajo punë është shumë e kushtueshme," thanë ata. Ne mësuam me Propars se nuk ishte kështu.

Mesut Yildirim
AktifSepet.com

Çmimet e Tarifave të Parapaguara

Nëse thoni që fatura ime është pak më shumë, këto pako mund të jenë më të përshtatshme për ju.

20.000

£ 2500

 • Instalim Falas
 • Magazinimi falas
 • Kudo Përdorni
 • Mbështetje Online
 • Integrimi i Tregtisë Elektronike

50.000

£ 5500

 • Instalim Falas
 • Magazinimi falas
 • Kudo Përdorni
 • Mbështetje Online
 • Integrimi i Tregtisë Elektronike

100.000

£ 9000

 • Instalim Falas
 • Magazinimi falas
 • Kudo Përdorni
 • Mbështetje Online
 • Integrimi i Tregtisë Elektronike

Ndërmarrje

Thirrni

 • Instalim Falas
 • Magazinimi falas
 • Kudo Përdorni
 • Mbështetje Online
 • Integrimi i Tregtisë Elektronike