Bashkohu edhe ti!

Merrni pjesën tuaj në tregjet më të mëdha të Evropës që shesin 48 milionë njësi në ditë.

Propars Amazon është ofruesi zyrtar i shërbimit.

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Turqia e vetme dhe kryesuese në botë E-EKSPORT zgjidhje

E-Eksporti

E-Export me një sit të tregtisë elektronike

96% e faqeve të tregtisë elektronike të hapura në Turqi janë mbyllur në vitin e parë.
Kur filloni eksportin elektronik me paketa të tregtisë elektronike me ndikim të ulët, do të jeni vetëm në të gjitha proceset.

Shitjet vjetore të tregtisë elektronike të shitësve të Propars po rriten me 300%.

E-eksport me Propars

Të gjithë ata që filluan eksportin elektronik me Propars i shitën botës në vitin e parë. 64% e atyre që morën shërbimin falas të konsulencës bazë të Propars filluan eksportin elektronik në 3 muajt e parë.

Shitjet e përdoruesve që shesin në 3 ose më shumë tregje rriten me 156%.

lokalizimi

 • Me sistemin e përkthimit automatik, informacioni i produktit që shkruani në turqisht përkthehet automatikisht në gjuhën e vendit ku hapni tregun për shitje.
 • Nëse dëshironi, mund të shtoni përkthimet tuaja speciale për secilin vend në produktet tuaja në Propars.
 • Ju mund të shihni dhe zgjidhni kategoritë e atij vendi në turqisht në cilindo vend që dëshironi të shisni produktet tuaja në treg.
 • Ju mund të shihni "filtrat e produktit" në turqisht, të cilat i bëjnë produktet tuaja të dallohen në tregje dhe t'i përshtatni ato me filtrat e produktit tuaj dhe t'i hapni për shitje. Shembull: E GJELBËRA në filtrin e produktit do të shfaqet si E GJELBËR në tregun e Mbretërisë së Bashkuar.
 • Në Turqi, klienti juaj britanik e sheh këpucën që ju shisni me madhësi 40 me 6,5 dhe klientin tuaj amerikan si 9, kështu që ju do të arrini kënaqësi të lartë të klientit duke shitur produktin e duhur.

Zgjedhja e 1500+ bizneseve është Propars.

"Ju mund të lidhni faqen tuaj të tregtisë elektronike ose programin e kontabilitetit erp me Propars dhe të shtoni veçori të e-eksportit. Është po aq e rëndësishme të menaxhosh sa është të shesësh"

Filloni E-Export në tre hapa me Propars

 • Hapja e dyqanit

  Propars hap dyqanet e saj për ju pa pagesë në platformat që dëshironi të shisni.

 • Transport i lehtë

  Kjo ju lejon të merrni çmime të veçanta të zbritura nga kompanitë e kontraktuara të ngarkesave dhe të bëni transport të lehtë.

 • Filloni Shitjen

  Produktet që ngarkoni në Propars shiten në vendet që dëshironi.

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay, Allegro, Wish dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, fatura me një klik! Ju mund të lëshoni fatura elektronike me shumicë për porositë tuaja nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike dhe të printoni një formular ngarkesash me shumicë.

Tregjet

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.

Blerja nga tregjet në vend të faqeve private të tregtisë elektronike të klientëve
10 arsyet kryesore pse

Klientët e TregutKlientët e Faqes E-Commerce
% 77
Opsioni i transportit falas
% 66
% 74
Politika e arsyeshme e çmimeve
% 45
% 64
Transport i shpejtë
% 40
% 82
Blerje praktike dhe e lehtë
% 42
% 85
Blerje me një ndalesë
%5
% 91
Lehtësimi i krahasimit të çmimeve
%9
% 95
Gama e gjerë e produkteve
%5
% 97
Politikat e kthimit
%3
% 99
seriozitet
%1
% 89
përvojë në blerje
% 11

E-Eksport

  Kuptimi klasik i tregtisë tani i ka lënë vendin e vet tregtisë elektronike. Sidoqoftë, tregtia elektronike nuk ju mundëson vetëm të arrini të gjitha qytetet e vendit tuaj. Në të njëjtën kohë, vendet ofrojnë mundësinë për të kaluar kontinente. Me e-eksportin, ju mund t'i dorëzoni produktet tuaja klientëve tuaj potencialë kudo në botë.

  Tregjet globale janë tani një qendër tregtare gjigante dhe virtuale ku takohen të gjithë klientët në mbarë botën. Hapja e një dyqani në këto platforma do të thotë të kesh një biznes që do ta vizitojë e gjithë bota.

  Edhe pse e-eksporti është bërë shumë i popullarizuar, sidomos me aktivitetin valutor vitet e fundit, bizneset kanë rezerva të caktuara në këtë drejtim.

  Së pari, SME-të tona, të cilat nuk kanë informacion të mjaftueshëm, mendojnë se nuk mund t'i përballojnë këto transaksione. Ndërmarrjet e mëdha, nga ana tjetër, kanë vështirësi në marrjen e hapave të duhur.

  Sidoqoftë, mbështetjet softuerike, stimujt qeveritarë, shërbimet e pagesave, shërbimet logjistike janë shumë të zhvilluara. Tani, pavarësisht nga shkalla ose produkti i një biznesi, e-eksporti mund të fillojë shpejt dhe lehtë.

  Propars është partneri i zgjidhjeve të platformave globale në Turqi. Me softuerin tonë të avancuar dhe ekipin tonë profesional, ne sjellim gjithnjë e më shumë nga bizneset tona në e-eksportin.

  Me E-Eksport Fitimi me kursin e valutës

  Lira turke ka ndjekur një grafik të luhatshëm vitet e fundit dhe fatkeqësisht ka pësuar një nënçmim të ndjeshëm. Megjithatë, ekziston një mënyrë për ta kthyer këtë situatë në një avantazh.

  Shitja e produkteve tuaja me kurse të larta këmbimi lejon që produktet tuaja të fitojnë vlerë në TL. Produktet që prodhoni në TL në Turqi tregtohen jashtë vendit në monedha si USD, euro dhe sterlina. Në këtë mënyrë ju rritni rentabilitetin tuaj me e-eksportin. Përveç kësaj; Ky është vetëm një nga avantazhet e e-eksportit.

  Dërgesat tuaja brenda fushës së eksportit mikro janë të përjashtuara nga taksat në Turqi. Për më tepër; Nëse keni paguar ndonjë TVSH gjatë blerjes së këtij produkti, kjo do t'ju lejojë ta ktheni edhe këtë shumë.

  Ndarja e tregtisë suaj nëpër kanale të shumta me kurse këmbimi ofron një model më të sigurt të ardhurash për biznesin tuaj. Dhe ju mbron nga luhatjet në tregun e brendshëm.

  Shitet në të gjithë botën

  Me përdorimin e gjerë të internetit, bota është globalizuar dhe, në një farë kuptimi, është tkurrur. Distancat nuk janë më aq larg. Një biznes në Turqi mund të prezantojë lehtësisht produktin e tij tek klientët e tij të mundshëm në një kontinent tjetër dhe mund ta dorëzojë atë shpejt nëse merret një porosi.

  Ju nuk keni nevojë të mendoni se sa njerëz mund të shisni një produkt që prodhoni në qytetin ose vendin tuaj. Pyetja e rëndësishme është; sa njerëzve në botë mund t'ua shisni.

  Pse të mos kaloni kufijtë kur mund të arrini të gjithë botën?

  Na kontaktoni tani!