Easyshtë e lehtë të menaxhosh dyqanin tënd Allegro me Propars!

Filloni të shisni në Allegro me Propars, dhe produktet tuaja do të shiten në Poloni!

dyqani juaj
Faqja juaj e Tregtisë Elektronike
Programi juaj ERP

Produkte dhe porosi
Produkte / Porosi Tregjet

E-eksporti është shumë i lehtë me integrimin alegro të Propars!

Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
Porositë e Allegro mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Ju mund t'i ngarkoni produktet tuaja në Propars me shumicë me Excel ose XML.
 • Ju mund t'i shisni produktet që shtoni në Propars në allegro me një klik të vetëm.
 • Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
 • Porositë e Allegro mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Bëni përditësime me shumicë për produktet.
 • Krijoni një faturë elektronike falas për porositë tuaja me një klikim

Menaxhoni tregtinë elektronike në një ekran të vetëm me Propars Marketplaces Integration

 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, fatura me një klik! Mund të lëshojë fatura elektronike me shumicë për porositë që vijnë nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike; Ju mund të printoni formularin e ngarkesave me shumicë.

vendet e tregut

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.

Integrimi Allegro

  Tregu me bazë në Poloni, Allegro është lideri i padiskutueshëm i tregut të Evropës Lindore dhe lojtari i ri në tregun evropian. Allegro është bërë një nga 10 tregjet më të mira online në botë, pas zhvillimit të tij të madh në periudhën e fundit.

  Avantazhi më i madh i Allegro për shitësit është numri i shitësve që ai pret. Pavarësisht nga numri i përdoruesve aktivë që tejkalon 24 milionë në ditë, shkalla e shitësve në platformë është shumë më e ulët se konkurrentët e saj. Kjo do të thotë konkurrencë më e lehtë dhe më shumë fitime për shitësit.

  Megjithëse Allegro ka pamjen e një tregu lokal, në fakt është një platformë shumë e zakonshme globale, veçanërisht në Evropën Lindore.

  Në këtë rajon ku platformat e tjera kryesore nuk kanë depërtuar ende plotësisht, Allegro është një kanal shumë i veçantë shitjesh.

  Shitja e Evropës

  E-Commerce tani është një domosdoshmëri për çdo biznes. Në këtë rast, nuk duhet ta lini të gjithë tregtinë tuaj elektronike të lidhur me një platformë ose faqe të vetme. Megjithëse gjigantët globalë po marrin përsipër lokomotivë, ka shumë tregje të forta rajonale. Allegro është një prej tyre.

  Me seli në Poloni, ky treg mund të ofrojë një model krejt të ri të ardhurash për biznesin tuaj. Përveç kësaj; Ky treg, ku shitet pothuajse çdo produkt dhe numri i shitësve nuk është ende shumë i lartë, ka më shumë xhiro se totali i 5 marketeve të mëdha vetëm në Turqi.

  Varet nga ju që të zhvilloni rrjetin tuaj të e-eksportit duke zënë vendin tuaj në këtë treg të veçantë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kontaktoni një përfaqësues të Propars. Propars është partneri i zgjidhjes i Allegro në Turqi dhe ju ofron mbështetje në të gjitha çështjet që ju nevojiten.

  Propars Allegro Integrimi

  Bashkëpunimi dhe integrimi Propars-Allegro; Kjo ju lejon të filloni me lehtësi shitjen në Allegro. Me ndërfaqen e avancuar të Propars, ju mund të shtoni Allegro në rrjetin tuaj të shitjeve ndërsa menaxhoni platformat globale së bashku me dyqanet tuaja online në Turqi.

  Në Allegro, gjuha amtare e të cilit është polonishtja, mund të shitet vetëm në gjuhën turke, me panelin Propars. Transferoni produktet tuaja në panelin Propars dhe shisni lehtësisht në Allegro. Për më tepër, informacioni i produktit tuaj do të përkthehet në polonisht dhe njësitë matëse për produktin tuaj do të lokalizohen automatikisht.

  Ju mund t'i shikoni porositë tuaja nga Allegro në një panel të vetëm dhe të lëshoni fatura elektronike me një klikim të vetëm.

  Për më tepër, nëse nuk keni një dyqan në Allegro, ekipi i Propars hap dyqanin tuaj Allegro falas në emër të biznesit tuaj!