Easyshtë e lehtë të menaxhosh dyqanin tënd në Amazon.com me Propars!

Ngarko produktet tuaja në Propars dhe shitini ato në Amazon, platforma më e madhe e tregtisë elektronike në botë!

dyqani juaj
Faqja juaj e Tregtisë Elektronike
Programi juaj ERP

Produkte dhe porosi
Produkte / Porosi Tregjet

Me Propars, integrimin në Amazon, filloni shitjen në të gjitha vendet ku Amazon është aktiv, veçanërisht në Amerikë, Evropë dhe Gadishullin Arabik!


Ngarko produktet tuaja në Propars dhe shitini ato në Amazon, platforma më e madhe e tregtisë elektronike në botë!
Porositë tuaja nga Amazon mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Ju mund t'i ngarkoni produktet tuaja në Propars me shumicë me Excel ose XML.
 • Ju mund të shesni produktet që shtoni në Propars në Amazon me një klik të vetëm.
 • Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
 • Porositë tuaja nga Amazon mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Bëni përditësime me shumicë për produktet.
 • Krijoni një faturë elektronike falas për porositë tuaja me një klikim

Pse njerëzit blejnë nga unë pasi hapin një dyqan në Amazon?

"Preferohet në një shitje në Amazon
Është besueshmëria e markës së Amazon, jo dyqani juaj."

Blogu i Propars: Pse duhet të shes 15 artikuj në Amazon?


Menaxhoni tregtinë elektronike në një ekran të vetëm me Propars Marketplaces Integration

 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Mos u vono!

Bashkimi me Amazon në gjysmën e parë të vitit 2020
numri i shitësve 651.000. Edhe sot 3.145, në orë 131, 2 shitës në minutë
do të thotë. Amazon me normën mesatare aktuale
1.1 milion shitës marrin pjesë në vit.

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, fatura me një klik! Mund të lëshojë fatura elektronike me shumicë për porositë që vijnë nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike; Ju mund të printoni formularin e ngarkesave me shumicë.

vendet e tregut

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.

Integrimi në Amazon

  Shitja në Amazon.com duket si një ëndërr e realizuar për shumë biznese. Megjithatë, hapja e një dyqani dhe shitja në këtë treg të madh është shumë më e lehtë nga sa mendoni. Për të qenë në gjendje të shesësh në Amazon me integrimin Propars-Amazon, mjafton të kesh një regjistrim tatimor të vlefshëm në Turqi. Nëse keni të dhëna tatimore, gjithçka që ju nevojitet është Propars për t'u bërë shitës në tregun më të madh në botë!

  Duke qenë kompania e parë dhe e vetme në Turqi që integrohet me Amazon.com, Propars është gjithashtu në listën e Amazon SPN dhe është partneri i zgjidhjeve të Amazon në Turqi.

  Ju mund të menaxhoni të gjitha dyqanet tuaja nga i njëjti vend duke integruar dyqanet tuaja të tjera virtuale në panelin Propars, ku do të shesni në Amazon.com.

  Amazon.com Tregu më i madh në botë

  Amazon është faqja më e madhe e tregtisë elektronike në botë me më shumë se 300 milionë përdorues aktivë dhe një qarkullim ditor prej më shumë se një miliard dollarë. Të jesh shitës në këtë ekosistem do të thotë të shpërndash produktet e tua në të gjithë botën. Një port i lehtë dhe i sigurt për një biznes që dëshiron të bëjë e-Eksport.

  Përveç kësaj, ndërgjegjësimi dhe besueshmëria e markës së Amazon ju mbron nga shpenzime të konsiderueshme me një fund të pasigurt.

  Produktet tuaja, të cilat do të tregtohen në USD në Amazon.com, do të fitojnë vlerë në TL dhe do të rrisin përfitimin tuaj. E-Export ju ofron miliona klientë potencialë dhe fitim mbi kursin e këmbimit.

  Konfigurimi i Dyqanit të Integrimit të Amazon

  Krijimi i një dyqani në Amazon.com është një proces serioz dhe i mundimshëm. Për këtë arsye, sigurohuni që t'i përgatisni dokumentet tuaja në mënyrë korrekte dhe të plotë. Dokumentet që i përkasin biznesit tuaj në Turqi janë të vlefshme në Amazon.

  Mos harroni se ju mund të merrni mbështetje profesionale në lidhje me këtë proces nga ekipi i Propars. Kur ndërmerren hapat e duhur, procesi i konfigurimit të dyqanit është një fazë që mund të kalohet shpejt dhe lehtë. Për më tepër, nëse tashmë keni një dyqan Amazon, duhen vetëm disa sekonda për ta integruar atë në panelin tuaj Propars.

  Mund të kontaktoni menjëherë një ekspert Propars për të marrë informacion të detajuar rreth konfigurimeve dhe integrimit të dyqaneve.

  Propars - Integrimi i Amazon

  Me Propars, partneri i biznesit të Amazon në Turqi, është e mundur që çdo biznes të shesë në Amazon. Disa nga veçoritë nga të cilat mund të përfitoni në integrimin Propars-Amazon janë si më poshtë;

  - Lista e produkteve në Amazon.com,

  - Menaxhimi i porosive dhe fatura elektronike falas,

  - Ndjekja automatike e aksioneve,

  - Mundësi menaxhimi turk,

  - Përkthim automatik i gjuhës dhe masës,

  - Mbështetje për konfigurimin e dyqanit,