Menaxhimi i dyqanit tuaj Ebay.com është i lehtë me Propars!

Filloni të shisni në Ebay me Propars, dhe produktet tuaja do të shiten në 24 vende të ndryshme!

dyqani juaj
Faqja juaj e Tregtisë Elektronike
Programi juaj ERP

Produkte dhe porosi
Produkte / Porosi Tregjet

Veryshtë shumë e lehtë të eksportosh në 24 vende me integrimin e Propars Ebay!

Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
Porositë tuaja nga ebay mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Ju mund t'i ngarkoni produktet tuaja në Propars me shumicë me Excel ose XML.
 • Ju mund t'i shisni produktet që shtoni në Propars në ebay me një klik të vetëm.
 • Të gjitha aksionet gjurmohen automatikisht. Ndryshimet e çmimeve dhe aksioneve reflektohen menjëherë
 • Porositë tuaja nga ebay mblidhen në të njëjtin ekran me të gjitha porositë tuaja të tjera.
 • Bëni përditësime me shumicë për produktet.
 • Krijoni një faturë elektronike falas për porositë tuaja me një klikim

Menaxhoni tregtinë elektronike në një ekran të vetëm me Propars Marketplaces Integration

 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!

Shitni në të gjithë botën Fitoni më shumë!

Me Propars, filloni të shisni me një klikim në tregjet globale si Amazon, Ebay dhe Etsy!

Menaxhoni porositë nga një ekran

Mblidhni të gjitha porositë tuaja në një ekran të vetëm, fatura me një klik! Mund të lëshojë fatura elektronike me shumicë për porositë që vijnë nga tregjet dhe faqja juaj e tregtisë elektronike; Ju mund të printoni formularin e ngarkesave me shumicë.

vendet e tregut

Duke ngarkuar produktet tuaja në Propars vetëm një herë, ju mund t'i shisni ato në të gjitha faqet me një klik të vetëm.
Ju nuk keni pse të shqetësoheni për postimin veç e veç për secilin produkt. Mijëra produkte do të jenë në shitje brenda pak sekondash në dyqanet që zgjidhni.

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.

Integrimi në Ebay

  Ebay, i cili është tregu i parë online, është ende ndër tregjet më të mëdha në botë. Ebay, i cili ka një pjesë të fortë tregu pothuajse në çdo vend dhe kategori, është lider në disa kategori si pjesët e këmbimit të automjeteve dhe produktet industriale. Është një vend që duhet ta vlerësoni patjetër sipas grupit tuaj të produkteve dhe vendit të synuar.

  Të qenit në çdo platformë të mundshme në tregtinë elektronike është jashtëzakonisht e rëndësishme për biznesin tuaj. Ebay është një platformë e domosdoshme për një biznes të tregtisë elektronike. Me qindra miliona klientë dhe platforma ku mund të shesësh me kursin e këmbimit, ai u ofron bizneseve një mundësi të shkëlqyer.

  Shitet në 26 vende me Integrim Propars Ebay

  Ebay është aktiv në 26 vende të ndryshme. Gjuha amtare e këtyre vendeve ofron shërbim dhe është ndër platformat e spikatura në të gjitha ato.

  Propars ka qenë partneri i zgjidhjeve të Ebay që nga viti 2016. Për t'u bërë një shitës në ekosistemin global të Ebay, integrimi Propars plotëson të gjitha nevojat tuaja. Sigurisht, nuk është e mundur të shitet në 26 vende dhe dyqane të ndryshme pa mbështetje. Megjithatë, me Propars, ju mund të menaxhoni të gjitha dyqanet tuaja Ebay në të njëjtin panel me dyqanet tuaja të tjera në internet. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga mbështetja gjuhësore në panelin tuaj ku mund të menaxhoni automatikisht të gjitha stoqet dhe porositë tuaja. Produktet që regjistroni në Propars në gjuhën tuaj amtare përkthehen në gjuhën amtare të vendit ku do të nxirren në shitje dhe do të publikohen. Përveç kësaj, njësitë matëse të produkteve tuaja konvertohen në njësi matëse lokale të përdorura në 26 vende të ndryshme dhe klientët tuaj potencialë i shfaqin produktet në njësitë e tyre matëse.

  Merrni me lehtësi pagesat tuaja

  Sidomos pas tërheqjes së Paypal nga Turqia, bizneset që shesin ose synojnë të shesin në Ebay kanë kaluar një proces të vështirë. Por këto ditë janë shumë prapa. Me shërbimet e pagesave si Payoneer, ju mund t'i transferoni lehtësisht pagesat tuaja në dyqanin tuaj në llogaritë tuaja bankare në Turqi.

  Shumat që do të transferoni në llogarinë tuaj bankare në valutë ose TL transferohen në një kohë të shkurtër dhe me tarifa të ulëta komisioni.

  Ju mund të përfitoni nga tarifat e zbritura të komisioneve dhe avantazhe të ndryshme duke marrë mbështetje nga ekipi Propars për llogarinë tuaj Payoneer. Propars është partneri i zgjidhjeve të Payoneer në Turqi. Nëse nuk keni ende një llogari me Payoneer, kjo lejon që llogaria juaj të hapet dhe të caktohet në dyqanin tuaj Ebay.