Zgjidhni paketën më të përshtatshme të e-eksportit për ju

Filloni e-eksportin tuaj në mënyrë të sigurtë dhe të lehtë!
Konfigurimi i dyqanit
Menaxhimi i aksioneve
Hyrja opsionale e produktit
Hyrja e produktit në masë
Përditësim automatik i çastit
Menaxhimi i Porosive
Integrimi i E-Faturës
Përkthim automatik
Marrëveshja e ngarkesave
*Konsulencë për Shitje
*Integrimi XML
*Integrimi ERP
*Integrimi API
Filloni të shisni në SHBA
$ 3000
$ 1800
Pagesë një herëPërdorimi gjatë gjithë jetës
Komisioni 1%.
Amazon.com, Ebay.com, Etsy.com dhe Wish
Kohe e Kufizuar
Opsionale
Opsionale
Filloni shitjet në 7 vende në Evropë
$ 5000
$ 3800
Pagesë një herëPërdorimi gjatë gjithë jetës
Komisioni 1%.
Amazon, Allegro, Wish dhe Ebay
Kohe e Kufizuar
Opsionale
Opsionale
Ndërmarrje
Çmim special
Flisni me një ekspert të produktit Propars për të diskutuar të gjitha kërkesat tuaja
Kohe e Kufizuar
Opsionale
Opsionale
Çmimet tona pa TVSH 18%.
 • E pajtueshme me E-Export

  Duke përdorur paketën Kobi Professional, ju gjithashtu mund të filloni eksportin elektronik sa herë që dëshironi.

 • Të gjitha dyqanet tuaja në një ekran!

  N11, Hepsiburada, Amazon Turkey, Gittigidiyor, Trendyol dhe faqja juaj e tregtisë elektronike

 • Menaxhim i lehtë i dyqanit

  Takoni dhe automatizoni të gjitha transaksionet e tregtisë elektronike në të njëjtin vend

 • E-Faturë Falas

  Po të përdorni e-Faturën falas? Për më tepër, nëse ende nuk keni kaluar në e-faturë, nuk keni nevojë të paguani asnjë tarifë shtesë për instalimin dhe aktivizimin!

NVM profesionale

Mblidhni transaksionet e e-commerce së bashku në një panel të vetëm dhe menaxhoni ato automatikisht!
480 USD $ 40 x 12 muaj (12 këste për çmimin e parave të gatshme)
 • E pajtueshme me E-Export
 • 5 Integrimi i Tregut Lokal
 • Menaxhim i lehtë i dyqanit
 • Integrimi pa pagesë i E-Faturës
 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!

News ynë

Për më shumë kliko këtu

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.