Ne Shtoni


Propars është një softuer global i eksportit elektronik me seli në Turqi që prodhon zgjidhje profesionale të tregtisë elektronike për bizneset.

themel

E themeluar në vitin 2013 brenda trupit të Universitetit të Stambollit Technopolis, Propars ka kontribuar në procesin e transformimit dixhital të mijëra bizneseve. Ndërsa u mundësoi bizneseve të menaxhojnë të gjitha nevojat e tyre teknike në tregtinë elektronike, ai shërbeu gjithashtu si ofrues zyrtar i shërbimit të faturave elektronike/arkivave elektronike.

Me integrimin e Ebay.com të përfunduar në vitin 2016, emri i parë zyrtar u mor në fushën e e-eksportit. Duke realizuar integrimin e Amazon.com në vitin 2017, Propars u zgjodh si një projekt pilot nga Türk Telekom në të njëjtin vit.

Deri në vitin 2019, ai gjithashtu u integrua në 26 vende, përfshirë Amazon dhe Ebay, dhe hyri në listën e Amazon SPN në 2020. Propars, softueri i parë dhe i vetëm në Turqi që ofron integrim të plotë me tregjet globale, po shton çdo ditë një treg të ri online në portofolin e tij. Ai zgjeron më tej rrjetin e shitjeve që u ofron përdoruesve të tij me tregjet kryesore globale dhe lokale në botë.

Propars E-Export

Bizneset në Turqi që përdorin Propars deri më tani kanë dërguar miliona porosi në 20 vende përmes më shumë se 107 tregjeve të ndryshme globale. Për shkak të strukturës së tij globale dhe të avancuar të softuerit, shitësit evropianë dhe amerikanë gjithashtu filluan të preferojnë Propars.

Duke lejuar çdo biznes të shesë në të gjithë botën duke përdorur vetëm gjuhën e tij amtare, Propars plotëson të gjitha kërkesat teknike të nevojshme në tregtinë elektronike nga një panel i vetëm dhe dallohet në tregun global.

Arsim

Propars ka adoptuar parimin e dixhitalizimit të SME-ve dhe hapjes së tyre ndaj botës. Ajo ka ftuar NVM-të të eksportojnë elektronik dhe të krijojnë vlerë të shtuar për ekonominë e vendit, me qindra trajnime për tregti elektronike/e-eksporte që ka ofruar deri tani pa pagesë.

Ajo prek çdo ditë e më shumë SME-të, së bashku me shumë partnerë të vlefshëm biznesi, veçanërisht bankat kryesore të Turqisë.

Çfarë ka në Propars?

Një biznes që përdor Propars mund të plotësojë të gjitha nevojat e tij në e-commerce dhe proceset e-eksportit nga një vend. Karakteristikat kryesore që mund të përdorni në Propars janë si më poshtë;

Menaxhim i lehtë i tregut me transaksione në grup,

Mundësia për të menaxhuar të gjitha tregjet nga i njëjti ekran,

Ndjekja automatike e aksioneve,

Faqja e menaxhimit të porosive dhe shërbimi i faturave elektronike/arkivimit elektronik

Shërbime përkthimi automatik

Mundësi për të hyrë në fushatat e partnerëve të biznesit.