produkt

Ju mund t'i dërgoni produktet tuaja në Propars nga faqja juaj e-commerce, nga aplikacioni juaj i kontabilitetit.
ose mund të ngarkoni në masë me Excel,

Ose me Propars, mund të futni të gjitha informacionet për produktin tuaj një nga një.

Ju gjithashtu mund të përcaktoni çmime të ndryshme për Produktet tuaja për tregje të ndryshme. Kështu, ju mund të aplikoni një politikë të ndryshme çmimesh në çdo faqe të tregtisë elektronike.

Opsionet e produktit

Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

Menaxhimi i Depove

Nëse keni më shumë se një depo, mund t'i përcaktoni këto magazina te Propars. Stoku i asaj magazine dhe rafti përditësohet automatikisht nga cila magazinë dhe raft është dërguar produkti që shisni. Në këtë mënyrë, ju mund të gjurmoni se sa nga produktet tuaja janë në cilën magazinë.

Menaxhimi i Porosive dhe Kthimit

 • Menaxhimi i porosive: Mund të keni një integrim të plotë të porosive që ju lejon të shihni të gjitha porositë tuaja nga Turqia ose tregjet e huaja në një ekran të vetëm në Propars.
 • Të gjitha detajet e porosive tuaja; Ju mund të përdorni të gjitha informacionet se cili klient ka blerë cilin produkt në një ekran të vetëm.
 • Ju mund të printoni format e transportit të porosive në hyrje individualisht ose me shumicë.
 • Ju mund të shihni kërkesat e rimbursimit dhe anulimit nga tregjet në ekranin e Propars.
 • Ju mund të sinkronizoni sistemin e kthimit me Marketplaces. ju mund të aplikoni politikën.

Eliminoni pengesën e gjuhëve të huaja me Propars

 • Me sistemin e përkthimit automatik, informacioni i produktit që shkruani në turqisht përkthehet automatikisht në gjuhën e vendit ku hapni tregun për shitje.
 • Nëse dëshironi, mund të shtoni përkthimet tuaja speciale për secilin vend në produktet tuaja në Propars.
 • Ju mund të shihni dhe zgjidhni kategoritë e atij vendi në turqisht në cilindo vend që dëshironi të shisni produktet tuaja në treg.
 • Ju mund të shihni "filtrat e produktit" në turqisht, të cilat i bëjnë produktet tuaja të dallohen në tregje dhe t'i përshtatni ato me filtrat e produktit tuaj dhe t'i hapni për shitje. Shembull: E GJELBËRA në filtrin e produktit do të shfaqet si E GJELBËR në tregun e Mbretërisë së Bashkuar.
 • Në Turqi, klienti juaj britanik e sheh këpucën që ju shisni me madhësi 40 me 6,5 dhe klientin tuaj amerikan si 9, kështu që ju do të arrini kënaqësi të lartë të klientit duke shitur produktin e duhur.

Destek

 • Ekipi i Propars ju mëson me trajnime speciale se produktet tuaja mund të jenë të suksesshme në cilin treg me çfarë lloj përshkrimesh produktesh, fotosh apo fjalë kyçe.
 • Organizon takime të rregullta online për problemet që do të përjetoni në tregje dhe ju tregon zgjidhjet.

ERP/Integrimi i Kontabilitetit

 • Ju mund t'i transferoni të gjitha produktet tuaja në aplikacionin tuaj të kontabilitetit në Propars.
 • Me aplikacionin që përdorni, sigurohet integrim i plotë midis Turqisë dhe tregjeve jashtë shtetit.
 • Të gjitha porositë nga tregjet e huaja dhe turke shtohen automatikisht në aplikacionin tuaj të kontabilitetit,
 • Ju mund t'i transferoni të gjitha produktet tuaja në aplikacionin tuaj të kontabilitetit në Propars.
 • Me aplikacionin që përdorni, sigurohet integrim i plotë midis Turqisë dhe tregjeve jashtë shtetit.
 • Të gjitha porositë nga tregjet e huaja dhe turke shtohen automatikisht në aplikacionin tuaj të kontabilitetit,
Propars ka një licencë integruese private të miratuar nga Ministria e Financave.

Integrimi i tregtisë elektronike

 • Ju mund t'i transferoni produktet në faqen tuaj të tregtisë elektronike në Propars me XML,
 • Ju mund t'i hapni produktet tuaja për shitje në tregje sipas strukturës së kategorisë në faqen tuaj.
 • Me përditësimet automatike, produktet e reja të shtuara në faqen tuaj pasqyrohen në Propars dhe dyqanet dhe stoqet tuaja në treg përditësohen.
 • Ju mund të bëni ndryshime në aksione dhe çmime duke e mbajtur të përditësuar faqen tuaj të tregtisë elektronike. Ndryshimi i çmimit që bëni në faqen tuaj reflektohet menjëherë në tregun ku produkti është në shitje.
 • Me zgjidhjen e eksportit Propars, ju mund të eksportoni elektronikisht nga faqja juaj e tregtisë elektronike.

Tregjet

24 dyqanet tuaja në Turqi dhe 54 vende të ndryshme
Mund të menaxhoni në një ekran të vetëm me Propars.
 • Hyrje e lehtë e produktit: Ju mund t'i shtoni produktet që shtoni në Propars në dyqanet tuaja në të gjitha tregjet në të njëjtën kohë dhe t'i hapni ato për shitje.

 • Konvertimi automatik i monedhës: Ju mund t'i shisni produktet tuaja të shitura në valutë të huaj në tregjet turke në TL dhe mund t'i shisni produktet tuaja në TL me kurse të ndryshme këmbimi në vende të ndryshme.

 • Përditësimi i menjëhershëm i aksioneve dhe çmimit: Ju mund të kontrolloni menjëherë dyqanet dhe dyqanet tuaja fizike në faqet më të mëdha të tregtisë elektronike në botë Amazon, eBay dhe Etsy. Me fjalë të tjera, kur shisni një produkt në Propars në dyqanin tuaj fizik dhe mbaron stoku, produkti mbyllet automatikisht për shitje në dyqanin që ndodhet në Amazon France në të njëjtën kohë.

 • Më shumë tregje: Tregjet në Turqi dhe tregjet kryesore në botë, Propars, po shtohen vazhdimisht në tregjet ekzistuese dhe në vende të reja.

 • Aktuale: Inovacionet e bëra në markete ndiqen nga Propars dhe shtohen në Propars.

 • Çmimi i shumëfishtë: Duke krijuar grupe çmimesh, ju mund të shesni në çdo treg me çmimin që dëshironi.

 • Menaxhimi i veçorive: Ju mund të menaxhoni lehtësisht veçoritë e kërkuara të produktit në tregje me Propars.

 • Opsionet e produktit: Mund të transferoni opsionet e produktit si ngjyra dhe madhësia në të gjitha tregjet duke përcaktuar foto të ndryshme dhe çmime të ndryshme.

  .

Nuk mund të vendosësh?

Le t'ju ndihmojmë të vendosni.
Ju lutemi telefononi përfaqësuesin tonë të klientëve për paketat tona.