Të nderuar partnerë biznesi me të cilët punojmë

Ofruesi i Shërbimit Amazon

partner

Përputhshme me Ebay

partner

Ofruesi i Shërbimit Allegro

partner

Partneri Payoneer

partner

Altinbas

Pazaryeri

Morven

Pazaryeri

Kthesë

Pazaryeri

Blue Diamond

Pazaryeri

XHAN

Pazaryeri

Ersin Outdoor

Pazaryeri

Markapia

Pazaryeri

Fenne Lab

Pazaryeri

Artizanatit Maxi

Pazaryeri

Data

Pazaryeri

Shami Seyra

Pazaryeri

rappelin

Pazaryeri

FK Tekstil

Pazaryeri

Printimi vektorial

Pazaryeri

Apliqa

Pazaryeri

Motocitet

Pazaryeri

Sharmin

Pazaryeri

Euromart

Pazaryeri

Baltacioglu

Pazaryeri

Hace Construction

Pazaryeri

Setmina

Pazaryeri

Marina

Pazaryeri

Per qejf

Pazaryeri

Burkay Export

Pazaryeri

Plc Center

Pazaryeri

Slim+

Pazaryeri

peraluna

Pazaryeri

selvetë

Pazaryeri

Mobilje Rabi

Pazaryeri

Pazar në shtëpinë time

Pazaryeri

Akmir Auto

Pazaryeri

Shporta Aktive

Pazaryeri

Pijanec

Pazaryeri

Gjahtar

Pazaryeri

Alta

Pazaryeri

Gursoy Marketingu

Pazaryeri

rollall

Pazaryeri

Përshëndetje Tregu

Pazaryeri

slupus

Pazaryeri

5në1Canpolat

Pazaryeri

E-Plaza

Pazaryeri

parcaheaven

Pazaryeri

Shpërndarja e Samitit

Pazaryeri

Veobaby

Pazaryeri

Tunadag

Pazaryeri

Kompania e Çorapeve

Pazaryeri

Loppo

Pazaryeri

Pershendetje Home

Pazaryeri

Frisbite

Pazaryeri

Forum Tekstil

Pazaryeri

Eksioglu

Pazaryeri

Egeizo

Pazaryeri

Dyqani i Yjeve të Veriut

Pazaryeri

EN Krijuesi

Pazaryeri

Shitet mire

Pazaryeri

Habby

Pazaryeri

Këpucë Tugrul

Pazaryeri

KODI

Pazaryeri

Brezi i Shtatë

Pazaryeri

pralese

Pazaryeri

Poyraz Global

Pazaryeri

+ 1500 Proparë

Propars Pyetje të shpeshta

Çfarë është Propars?
Propars është një program lehtësues tregtar që mund të përdoret nga çdo biznes që tregton. Ai kursen bizneset nga përdorimi i programeve të veçanta për nevojat e tyre të ndryshme dhe kursen kohë dhe para për bizneset. Falë karakteristikave të tij të shumta të tilla si menaxhimi i aksioneve, menaxhimi i para-kontabilitetit, porosia dhe menaxhimi i klientit, bizneset mund të plotësojnë të gjitha nevojat e tyre nën një çati.
Çfarë veçorish ka Propars?
Propars ka Menaxhimin e Inventarit, Menaxhimin e Blerjeve, Menaxhimin e Kontabilitetit, Menaxhimin e Tregtisë Elektronike, Menaxhimin e Porosive, Menaxhimin e Komunikimit me Klientin. Këto module, secila prej të cilave janë mjaft gjithëpërfshirëse, u krijuan në përputhje me nevojat e NVM -ve.
Çfarë do të thotë Menaxhimi i Tregtisë Elektronike?
Menaxhimi i tregtisë elektronike; Kjo do të thotë që ju arrini miliona klientë në Turqi dhe në të gjithë botën duke sjellë produktet që shesni në biznesin tuaj në internet. Nëse keni Propars me vete, mos hezitoni, menaxhimi i tregtisë elektronike është shumë i lehtë me Propars! Propars automatizon shumicën e proceseve të nevojshme dhe ju ndihmon të arrini sukses në tregtinë elektronike.
Në cilat kanale të tregtisë elektronike produktet e mia do të dalin në shitje me Propars?
Në tregjet më të mëdha dixhitale ku shumë shitës si N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon dhe Etsy shesin produktet e tyre, Propars automatikisht i vë produktet në shitje me një klik të vetëm.
Si do t'i transferoj produktet e mia në Propars?
Në mënyrë që produktet tuaja të dalin në shitje në shumë tregje të internetit, mjafton t'i transferoni ato në Propars vetëm një herë. Për këtë, bizneset e vogla me një numër të vogël produktesh mund të hyjnë lehtësisht në produktet e tyre duke përdorur modulin e Menaxhimit të Inventarit të Propars. Bizneset me shumë produkte mund të ngarkojnë skedarë XML që përmbajnë informacionin e produktit në Propars dhe të transferojnë mijëra produkte në Propars në pak sekonda.
Si mund të filloj të përdor Propars?
Ju mund të kërkoni një provë falas duke klikuar butonin 'Provo Falas' në këndin e sipërm të djathtë të secilës faqe dhe duke plotësuar formularin që hapet. Kur të arrijë kërkesa juaj, një përfaqësues i Propars do t'ju thërrasë menjëherë dhe ju do të filloni të përdorni Propars falas.
Bleva një paketë, a mund ta ndryshoj më vonë?
Po, mund të kaloni midis paketave në çdo kohë. Për të vazhduar me nevojat në ndryshim të biznesit tuaj, thjesht telefononi Propars!