Ngatur toko Amazon Éropa gampang ku Propars!

Mimitian ngajual produk anjeun di 5 nagara di Amazon Éropa ku pencét tombol!

toko anjeun
Situs E-Dagang anjeun
Program ERP anjeun

Produk sareng Pesenan
propars
Produk / Pesenan Pasar

Gampang pikeun ngajual di Amazon Éropa sareng Propars!

  • Anjeun tiasa unggah produk anjeun ka Propars sacara ageung nganggo Excel atanapi XML.
  • Anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun tambahkeun kana Propars di Amazon Éropa sareng sakali klik.
  • Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
  • Pesenan ti Amazon Éropa dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadaya paréntah anu sanés.
  • Ngadamel pembaruan ageung dina produk.
  • Ngadamel e-invoice gratis pikeun pesenan anjeun ku sakali klik

Naha jalma mésér ti kuring saatos muka toko di Amazon?

"Pikaresep dina penjualan di Amazon
Éta kredibilitas merek Amazon, sanés toko anjeun."

Blog Propars: Naha kuring kedah ngajual 15 barang dina Amazon?


Atur e-commerce dina layar tunggal nganggo Propars Marketplaces Integrasi

  • Éntri Produk Gampang: Anjeun tiasa nambihan produk anu anjeun tambahkeun ka Propars ka toko anjeun dina sadaya pasar dina waktos anu sami sareng muka pikeun dijual.

  • Konversi mata uang otomatis: Anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina mata uang asing di pasar Turki di TL, sareng anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina TL dina kurs anu béda di nagara anu béda.

  • Saham Instan sareng Pembaruan Harga: Anjeun tiasa langsung pariksa toko sareng toko fisik anjeun dina situs e-commerce panggedéna di dunya Amazon, eBay sareng Etsy. Kalayan kecap sanésna, nalika anjeun ngajual produk di Propars di toko fisik anjeun sareng béak stok, produkna otomatis ditutup pikeun dijual di toko anu aya di Amazon Perancis dina waktos anu sami.

  • Langkung pasar: Pasar-pasar di Turki sareng pasar-pasar terkemuka di dunya, Propars, terus-terusan ditambah kana pasar-pasar anu tos aya sareng di nagara-nagara anyar.

  • Ayeuna: Inovasi anu dilakukeun di pasar-pasar dituturkeun ku Propars sareng ditambah kana Propars.

  • Harga sababaraha: Ku nyieun grup harga, Anjeun bisa ngajual di pasar mana wae jeung harga nu Anjeun hoyongkeun.

  • Manajemén fitur: Anjeun tiasa sacara gampil ngatur fitur produk anu diperyogikeun di pasar sareng Propars.

  • Pilihan Produk: Anjeun tiasa nransferkeun pilihan produk sapertos warna sareng ukuran ka sadaya pasar ku netepkeun poto sareng harga anu béda.

    .

Entong telat!

Ngagabung sareng Amazon dina satengah mimiti 2020
jumlah padagang 651.000. Dinten ayeuna ogé 3.145, per jam 131, 2 padagang per menit
hartina. Amazon dina laju rata ayeuna
1.1 juta anu ngiringan ilubiung taunan.

Propars Patarosan remen ditanyakeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian ngajual kalayan hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, invoice sareng hiji klik! Bisa ngaluarkeun e-invoices di bulk pikeun pesenan datang ti pasar jeung situs e-commerce anjeun sorangan; Anjeun tiasa nyitak formulir kargo bulk.

tempat pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Ngajual di Amazon Éropa

    Ngamimitian e-ékspor sareng ngajual ka dunya dina internét mangrupikeun pamahaman komersil énggal dina umur urang. Dina tahap ieu; Amazon nawiskeun kasempetan unik pikeun usaha anu badé ngajual di Éropa. Platform e-commerce panggedéna di dunya, Amazon, ogé pamimpin pasar e-commerce Éropa.

    Leuwih ti éta, prosés ieu pisan gampang dina sagala hal, bertentangan jeung naon bisa mikir. Kalayan pendaptaran pajeg anjeun di Turki, anjeun tiasa muka toko di Amazon Éropa sareng ngajual liwat hiji akun di sadaya nagara dimana Amazon aya di Éropa. Anjeun tiasa nyandak kauntungan tina sistem canggih di daérah sapertos jasa pamayaran sareng kargo.

    700+ Juta Calon Konsumén sareng Nilai Tukar Anu Ngauntungkeun

    E-commerce mangrupikeun bagian tina kahirupan sadayana di Éropa kalayan jumlah penduduk langkung ti 700 juta jalma. Leuwih ti éta, kacenderungan pikeun nyieun balanja cross-wates ogé cukup luhur. Kiwari, hiji bisnis nu boga toko di Amazon Éropa boga kasempetan pikeun ngajual ka sakuliah Éropah. Sumawona, anjeun tiasa ningkatkeun kauntungan ku ngadamel penjualan anjeun langkung ti euro sareng kurs sterling. Nyadarkeun langkung seueur palanggan sareng penjualan anu langkung nguntungkeun kalayan penjualan anjeun tina kurs devisa!

    Mimitian Ngajual di Amazon Éropa sareng Propars

    Ékspor éléktronik ka Éropa ayeuna gampang pisan sareng integrasi Amazon Propars! Ieu sababaraha kauntungan tina ngagunakeun Propars;

    • Anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun transferkeun kana panel Propars sacara ageung, di sakumna Éropa kalayan hiji klik.
    • Produk anu anjeun simpen dina basa Turki sacara otomatis ditarjamahkeun kana basa nagara anu anjeun badé jual.
    • Saham otomatis dilacak dina sistem Propars. Nalika anjeun ngajual, saham anjeun di tokona otomatis diropéa.
    • Anjeun tiasa ningali sareng ngatur pesenan anjeun ti sakumna Éropa dina layar anu sami sareng toko anjeun anu sanés.
    • Anjeun tiasa kéngingkeun dukungan ti tim Propars pikeun setélan iklan dasar anu bakal nyepetkeun prosés penjualan.
    • Kalayan Propars, anjeun tiasa milih pilihan pengiriman anu paling cocog pikeun kiriman internasional anjeun. Upami anjeun hoyong nganggo sistem FBA, anjeun tiasa nampi dukungan gratis dina hal ieu.


    Amazon Éropa Free Store Setup

    Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngajual di Amazon Éropa tapi henteu terang kumaha ngamimitian, henteu hariwang! Tim Propars ngatur prosés setelan toko perusahaan anjeun tungtung-to-tungtung atas nama anjeun.

    Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahontal tim Propars sareng nyiapkeun dokumén anu dipénta. Nalika anjeun neraskeun nyiapkeun penjualan, toko anjeun bakal diaktipkeun atas nama anjeun.

    Anjeun tiasa langsung ngahubungan kami pikeun ngajual sakuliah Éropah!