Gabung ogé!

Rébuan UKM geus siap pikeun ékspor éléktronik pikeun ngarobah ngaronjatna nilai tukar jadi kaunggulan.
Salaku dealer Propars, meunang babagi anjeun kalawan partnership panghasilan luhur.

Propars Amazon nyaéta panyadia ladenan Resmi.

UKM Mimitian E-Ékspor dina Tilu Léngkah sareng Propars

  • Muka Toko

    Propars muka toko gratis dina platform dimana UKM hoyong ngajual.

  • Pangiriman Gampang

    Éta nyayogikeun pengiriman gampang kalayan harga potongan khusus ti perusahaan kargo anu dikontrak.

  • Mimiti Dijual

    Produk anu diunggah ka Propars dijual di nagara anu dipikahoyong.

Destek

  • Tim Propars ngajarkeun anjeun kalayan pelatihan khusus yén produk anjeun tiasa suksés di pasar mana kalayan déskripsi produk, poto atanapi kecap konci.
  • Éta ngatur rapat online biasa pikeun masalah anu anjeun bakal ngalaman di pasar sareng nyarioskeun solusina.
  • Éta sapinuhna cocog sareng sistem UKM anu tos aya sareng integrasi ERP / Akuntansi anu lega
  • Gampang ngamimitian sareng unggah Excel, XML sareng integrasi E-commerce

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Hayu wawakil palanggan kami nelepon anjeun sareng ngajelaskeun kaunggulan janten dealer Propars.