Gabung ogé!

Kéngingkeun bagian anjeun tina pasar panggedéna Éropa anu ngajual 48 juta unit sadinten.

Propars Amazon nyaéta panyadia ladenan Resmi.

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Ngan ukur Turki sareng dunya E-EKSPOR solusi

E-Ékspor

E-Ékspor kalayan Loka E-commerce

96% situs e-commerce dibuka di Turki ditutup dina taun kahiji.
Nalika anjeun ngamimitian e-ékspor kalayan bungkus e-commerce pangaruh low, anjeun bakal nyalira dina sadaya prosés.

Penjualan e-commerce taunan ngajual Propars naék ku 300%.

É-ékspor sareng Propars

Sadaya jalma anu ngamimitian e-ékspor sareng Propars dijual ka dunya dina sataun mimiti. 64% jalma anu nampi jasa konsultasi dasar gratis Propars ngamimitian ékspor dina 3 bulan kahiji.

Penjualan pangguna anu ngajual ka 3 atanapi langkung pasar ningkat ku 156%.

lokalisasi

  • Kalayan sistem tarjamah otomatis, inpormasi produk anu anjeun tulis dina basa Turki sacara otomatis ditarjamahkeun kana basa nagara dimana anjeun muka pasar pikeun dijual.
  • Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nambihan tarjamahan khusus anjeun pikeun unggal nagara kana produk anjeun di Propars.
  • Anjeun tiasa ningali sareng milih kategori nagara éta dina basa Turki di nagara mana waé anu anjeun hoyong ngajual produk anjeun di pasar.
  • Anjeun tiasa ningali "filter produk" dina basa Turki, anu ngajantenkeun produk anjeun menonjol di pasar, sareng cocog sareng saringan produk anjeun nyalira sareng mukakeunana pikeun dijual. Conto: Héjo dina saringan produk bakal muncul salaku Héjo di pasar Inggris.
  • Di Turki, palanggan Inggris anjeun ningali sapatu anu anjeun jual salaku ukuran 40 salaku 6,5 sareng palanggan Amérika anjeun 9, ku kituna anjeun bakal ngahontal kapuasan palanggan anu luhur ku ngajual produk anu leres.

Pilihan tina 1500+ bisnis nyaéta Propars.

"Anjeun tiasa nyambungkeun situs e-commerce atanapi program akuntansi erp anjeun ka Propars sareng nambihan fitur ékspor e-ékspor. Éta penting pikeun ngatur sareng ngajual "

Mimitian E-Ékspor ku Propars dina Tilu Léngkah

  • Muka Toko

    Propars muka toko na pikeun anjeun gratis dina platform anu anjeun hoyong jual.

  • Pangiriman Gampang

    Éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun harga diskon khusus ti perusahaan kargo anu dikontrak sareng gampang dikirimkeun.

  • Mimiti Dijual

    Produk anu anjeun unggah kana Propars dijual di nagara anu anjeun pikahoyong.

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian ngajual sareng hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay, Allegro, Wish sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, invoice sareng hiji klik! Anjeun tiasa ngaluarkeun e-invoice sacara massal pikeun pesenan anjeun ti pasar sareng situs e-commerce anjeun nyalira sareng nyitak formulir kargo bulk.

Pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Balanja ti pasar tibatan situs e-commerce swasta konsumén
Top 10 alesan kunaon

Palanggan PasarPalanggan Situs E-Dagang
77%
Pilihan pangiriman gratis
66%
74%
Kawijakan harga wajar
45%
64%
Pengiriman gancang
40%
82%
Balanja praktis sareng gampang
42%
85%
Balanja hiji-hiji
%5
91%
Fasilitas ngabandingkeun harga
%9
95%
Kisaran produk anu lega
%5
97%
Kawijakan balik
%3
99%
réliabilitas
%1
89%
pangalaman balanja
11%

E-Ékspor

    Pamahaman klasik ngeunaan perdagangan ayeuna parantos ngantunkeun tempatna pikeun e-commerce. Nanging, e-commerce henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngahontal sadaya kota di nagara anjeun. Dina waktos anu sami, nagara nawiskeun kasempetan pikeun meuntas buana. Kalayan e-ékspor, anjeun tiasa nganteurkeun produk anjeun ka konsumén poténsial anjeun dimana waé di dunya.

    Pasar global ayeuna mangrupikeun pusat balanja raksasa sareng virtual dimana sadaya palanggan di sakumna dunya tepang. Ngabuka toko dina platform ieu hartosna gaduh bisnis anu bakal didatangan ku sakumna dunya.

    Sanajan e-ékspor geus jadi pohara populér, utamana jeung kagiatan devisa dina taun panganyarna, usaha boga reservations tangtu ngeunaan masalah ieu.

    Anu mimiti, UKM urang, anu teu gaduh inpormasi anu cekap, nyangka yén aranjeunna henteu tiasa ngatasi transaksi ieu. Usaha skala ageung, di sisi sanésna, gaduh kasusah dina nyandak léngkah anu leres.

    Nanging, dukungan parangkat lunak, insentif pamaréntah, jasa pamayaran, jasa logistik dikembangkeun pisan. Ayeuna, naon waé skala atanapi produk bisnis, e-ékspor tiasa ngamimitian gancang sareng gampang.

    Propars mangrupikeun mitra solusi platform global di Turki. Kalayan parangkat lunak canggih sareng tim profésional kami, kami mawa langkung seueur usaha pikeun ékspor éléktronik.

    Kalawan E-Ékspor Earning Jeung Rates Mata Artos

    Lira Turki parantos nuturkeun bagan anu fluktuasi dina taun-taun ayeuna sareng hanjakalna ngalaman depreciation anu signifikan. Nanging, aya cara pikeun ngajantenkeun kaayaan ieu janten kauntungan.

    Ngajual produk anjeun ku ngaapresiasi nilai tukar ngamungkinkeun produk anjeun kéngingkeun nilai TL. Produk anu anjeun hasilkeun dina TL di Turki didagangkeun di luar negeri dina mata uang sapertos USD, euro sareng sterling. Ku cara kieu, anjeun ningkatkeun Profitability anjeun ku e-ékspor. Sajaba ti éta; Ieu ngan salah sahiji kaunggulan e-exporting.

    Kiriman anjeun dina lingkup ékspor mikro dibebaskeun tina pajak di Turki. Sumawona; Upami anjeun mayar PPN naon waé nalika ngagaleuh produk ieu, éta ogé bakal ngantep anjeun kéngingkeun deui jumlah ieu.

    Ngabagi perdagangan anjeun dina sababaraha saluran kalayan kurs bursa nyayogikeun modél pendapatan anu langkung aman pikeun bisnis anjeun. Sarta eta ngajaga anjeun tina fluctuations di pasar domestik.

    Ngajual Sakuliah Dunya

    Kalayan pamakean internét anu nyebar, dunya parantos globalisasi sareng, dina rasa, nyusut. Jarak teu jauh deui. A bisnis di Turki bisa kalayan gampang ngenalkeun produk na ka konsumén poténsial na di buana sejen tur bisa nganteurkeun eta gancang mun pesenan katampi.

    Anjeun teu kedah mikirkeun sabaraha jalma anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun hasilkeun di kota atanapi nagara anjeun. Patarosan penting nyaéta; sabaraha urang di dunya anjeun bisa ngajual ka.

    Naha henteu meuntas wates nalika anjeun tiasa ngahontal sakumna dunya?

    Hubungi kami ayeuna!