Integrasi Pasar Global

Bawa transaksi e-commerce anjeun babarengan dina hiji panel sareng atur sacara otomatis!

Pasar Éropa

Amazon Éropa

5 Nagara Pasar

Ebay Éropa

5 Nagara Pasar

alegro.pl

Pasar Polandia

Cdiscount

Pasar Perancis (Moal lami deui)

Ottto.de

Pasar Jerman (Moal lami deui)

zalondo.com

Pasar Jerman (Moal lami deui)

Pasar Global

Amazon.com

Pasar

ebay.com

Pasar

etsy.com

Pasar

amazon.ae

Pasar Arab

Amazon.co.jp

Pasar Jepang

Walmart.com

Amerika (Moal lami deui)

Kahayang.com

sadunya

Aliexpress.com

Global (Datang deui)

Pasar Turki

amazon.com.tr

Pasar

Trendyol.com

Pasar

Hepsiburada.com

Pasar

kuring nxnumx.co

Pasar

GittiGidiyor.com

Pasar

ERP / Integrasi Akuntansi

logo

Program ERP / Akuntansi

netsis

Program ERP / Akuntansi

mikro

Program ERP / Akuntansi

Nebim

Program ERP / Akuntansi

SAP

Program ERP / Akuntansi

Program anu sanés

Program ERP / Akuntansi

Platform E-commerce

Shopify

Platform E-commerce

Bigcommerce

Platform E-commerce

Ticimax

Platform E-commerce

ideaoft

Platform E-commerce

tsoft

Platform E-commerce

Mazaka

Platform E-commerce

Patarosan anu sering Ditaroskeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Pamaduan Pasar

    Upami anjeun ngajual produk di toko anjeun dina internét, anjeun bakal nampi artos langkung seueur. Sumuhun. Sadayana terang ieu ayeuna. Pamilik warung anu teu bisa nuturkeun jaman sarta ngomong "Mall balanja dibuka, internét datang, padagang ngiles" mimiti sadar yén maranéhna teu boga pilihan séjén tapi lengkah ka internét hiji-hiji. Sareng memang, internét sareng penjualan online mangrupikeun Jurusalamet anjeun. Sababaraha anjeun tiasa ambek dina ieu sareng nyarios, "Ti mana ieu asalna, ngajual dina internét, e-commerce, kuring henteu terang naon ...". Naha anjeun resep atanapi henteu, e-commerce mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun salamet sareng leres-leres earn langkung seueur. Anjeun nanya naha? Kusabab jutaan nasabah anu mil jauh, anu teu bisa ngaliwatan hareupeun panto warung anjeun, surfing internét unggal poé. Upami anjeun gaduh toko di internet, jutaan palanggan anu henteu tiasa deui ngantunkeun internét berkat telepon pinter anu leumpang di sabudeureun panto toko anjeun dina internét sababaraha kali. Dina sababaraha dinten, anjeun mendakan diri nyiapkeun pesenan pikeun Sivas, Ankara sareng bahkan désa-désa dimana kargo henteu angkat. Numutkeun statistik Propars, toko anu henteu kalibet dina e-commerce sareng gaduh rata-rata 500 produk ningkatkeun omzetna ku 35% dina genep bulan saatos ngamimitian e-commerce. Leuwih ti éta, ieu téh laju panghandapna dipikawanoh. Aya kitu loba leuwih suksés. Seuseueurna perusahaan anu ngamimitian e-commerce mimiti nampi pesenan 1-2 sadinten dina 10-15 bulan upami aranjeunna henteu ngalakukeun kasalahan anu disababkeun ku aranjeunna. * Konsumén online langkung positip tibatan anu sumping ka toko anjeun. Aranjeunna masihan anjeun skor luhur nalika aranjeunna nampi pesenan anjeun, anu anjeun bungkus saé sareng kapal dina 1-2 dinten; kalobaannana teu nyangka teuing; Ieu cukup pikeun aranjeunna meta saeutik gancang jeung bageur nawaran reureuh di. Ulah nolak e-commerce. Datang sareng mimitian ngajual produk di toko anjeun online, ningkatkeun omzet sareng kauntungan anjeun.  

    Tah, produk naon di internet?eta sabenerna dijual?

    ngajual produk dina internét aya dua cara:
    • Ngawangun situs wéb sareng ngajual produk anjeun ti dinya,
    • N11.com, éta bade, Hepsiburada.com Pikeun janten anggota situs sapertos muka toko sareng ngajual produk.

    Bangun sorangan situs sareng ngajual produk:

    Upami anjeun nembé ngamimitian dina e-commerce, ieu mangrupikeun metode anu sesah pikeun anjeun. Kusabab aya jutaan situs dina internét, anu hartosna anjeun gaduh jutaan pesaing. Kiwari, teu gampang pikeun nyetél jeung ngatur ramatloka a, ngaoptimalkeun SEO, mun pangkat luhur dina situs pilarian kawas Google. Éta ogé ongkosna mahal. Merlukeun alokasi anggaran pikeun iklan sareng mayar seueur perusahaan atanapi ahli. Kusabab lamun ramatloka anjeun teu mobile-friendly, teu boga desain geulis tur suksés, atawa lamun teu pangkat luhur di Google, hanjakalna, teu jalan. Gantina ngadamel investasi sareng biaya sapertos nalika ngamimitian e-commerce, mimitian ku anu langkung gampang heula. Jadi pilihan séjén. Tangtosna, anjeun kedah gaduh situs khusus pikeun anjeun, urang ayeuna dina jaman modern. Tapi bari anjeun ngalakukeun e-commerce anjeun gampang jeung pilihan kadua jeung earn duit, anjeun bakal ngurus situs anjeun kana waktu.

    Ngajual produk dina situs sapertos N11, Gittigidiyor:

    Ieu mangrupikeun cara anu gampang sareng murah pikeun ngamimitian e-commerce. Aya opat situs ageung di Turki dimana anjeun tiasa ngalebetkeun sareng ngajual produk. Urang nelepon aranjeunna opat badag diantara urang sorangan: •N11.com •Gittigidiyor.com •Hepsiburada.com •Sanalpazar.com Kalolobaan situs ieu Ngaiklan dina internét jeung dina televisi jeung budgets badag pikeun anjeun sarta narik jutaan konsumén. Dina basa sejen, jutaan konsumén ngadatangan situs ieu unggal poe. dina siap, inexpensively ngantosan anjeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta janten anggota situs ieu sareng muka toko virtual. Ieu cara anu cukup murah dibandingkeun sareng pilihan anu sanés. Aranjeunna ngecas anjeun komisi nalika anjeun ngadamel penjualan, sareng sababaraha nyéwa toko; tapi jumlahna lumayan lumayan. Hayu urang ka titik utama. Saatos muka toko di situs ieu, kasusah klasik tina e-commerce dimimitian. Anjeun kedah masangkeun iklan pikeun tiap produk di toko anjeun; anu tiasa nyandak dinten upami anjeun gaduh ratusan produk. Anjeun kudu geuwat ngaidentipikasi produk nu kaluar tina stock di toko Anjeun atawa supplier jeung cabut eta langsung. Kusabab upami anjeun henteu nyandak produk anu anjeun teu gaduh, sareng upami aya pesenan pikeun produk éta, para nasabah bakal ngarobih skor toko anjeun sabab anjeun henteu tiasa langsung ngirimkeunana. Upami anjeun gaduh ratusan produk, anjeun bakal sering ngalaman ieu, janten skor toko anjeun bakal turun pisan sareng toko bakal ditutup ku situs éta. Upami anjeun parantos muka toko dina situs anu sanés, anu anjeun pasti bakal dibuka nalika anjeun mikaresep rasa e-commerce anu subur, nalika aya penjualan di salah sahiji situs, anjeun kedah nganjang ka sadaya situs sareng ngirangan jumlah saham. tina produk dijual ku -1. Bakal butuh sababaraha dinten sareng jam pikeun nyobian ngalakukeun sagala hal ieu sacara manual tinimbang fokus kana persiapan pesenan. Anjeun bakal nyéépkeun jam dina komputer sabab anjeun kedah gancang ngabales pesen palanggan anu datang. Sareng anjeun bakal ngalaman seueur masalah e-commerce klasik sapertos rébuan penjual sanés.

    Tapi tong hariwang. sabab ngahiji aya kitu.

    Naon Dupi Integrasi Pasar?

    Integrasi kira-kira hartosna nyambungkeun dua platform kerja. Salah sahiji hal anu dianggo di dieu nyaéta program manajemén dagang Propars; nu sejenna nyaeta salah sahiji situs kawas N11 atanapi Gittigidiyor. p dina Proparsintegrasi tempat Azar aya. Kalayan kecap séjén, Propars N11 ieu terpadu jeung situs pasar kami disebutkeun, kayaning Gittigidiyor, nyaeta, disambungkeun ka sorangan, nyaeta, gawéna disambungkeun. Propars boga integrasi pasar Ku cara ngahubungkeun ka situs-situs ieu, éta ngalaksanakeun sagala kerja keras pikeun anjeun. Kahoyong integrasi pasar éta naon hartina: Ngahijikeun jeung ngalakukeun pagawean ku Propars! Upami anjeun nganggo Propars, anjeun mimitina bakal unggah daptar produk anjeun ka Propars kalayan bantuan file XML atanapi Excel. Daptar produk anjeun ogé bakal kalebet nami, kode saham, jumlah saham, inpormasi detil sareng déskripsi produk. Saatosna, Propars bakal ngalakukeun sagala kerja keras sacara otomatis sareng nganggo inpormasi produk anu anjeun unggah pikeun muka sareng nutup pariwara dina sadaya situs ieu, ngamutahirkeun saham sareng seueur deui, sareng anjeun henteu kedah damel.

    Naon XML? XML mangrupikeun jenis file anu katingalina sapertos file Excel sapertos anu urang terang, tapi disimpen dina Internét, sanés dina komputer. Sacara umum, panyadia anjeun bakal gaduh XML. Nalika nganggo Propars, cukup pikeun menta XML ti supplier anjeun pikeun produk anu anjeun gaduh sareng unggah ka Propars. Upami anjeun teu gaduh XML, anjeun ogé tiasa nganggo file Excel sareng inpormasi produk. Ku cara kieu, inpormasi produk anjeun diunggah ka Propars sakaligus. Upami anjeun teu gaduh sajumlah produk anu ageung, anjeun tiasa ngadaptarkeun produk anjeun hiji-hiji ka Propars sateuacan anjeun ngamimitian.