Gampang pikeun ngatur toko Allegro anjeun nganggo Propars!

Mimitian ngajual di Allegro sareng Propars, sareng produk anjeun bakal dijual di Polandia!

toko anjeun
Situs E-Dagang anjeun
Program ERP anjeun

Produk sareng Pesenan
Produk / Pesenan Pasar

E-export gampang pisan ku integrasi Propars alegro!

Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
Pesenan Allegro dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadayana pesenan anjeun anu sanés.
  • Anjeun tiasa unggah produk anjeun ka Propars sacara ageung nganggo Excel atanapi XML.
  • Anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun tambahkeun kana Propars dina allegro sareng sakali klik.
  • Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
  • Pesenan Allegro dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadayana pesenan anjeun anu sanés.
  • Ngadamel pembaruan ageung dina produk.
  • Ngadamel e-invoice gratis pikeun pesenan anjeun ku sakali klik

Atur e-commerce dina layar tunggal nganggo Propars Marketplaces Integrasi

  • Éntri Produk Gampang: Anjeun tiasa nambihan produk anu anjeun tambahkeun ka Propars ka toko anjeun dina sadaya pasar dina waktos anu sami sareng muka pikeun dijual.

  • Konversi mata uang otomatis: Anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina mata uang asing di pasar Turki di TL, sareng anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina TL dina kurs anu béda di nagara anu béda.

  • Saham Instan sareng Pembaruan Harga: Anjeun tiasa langsung pariksa toko sareng toko fisik anjeun dina situs e-commerce panggedéna di dunya Amazon, eBay sareng Etsy. Kalayan kecap sanésna, nalika anjeun ngajual produk di Propars di toko fisik anjeun sareng béak stok, produkna otomatis ditutup pikeun dijual di toko anu aya di Amazon Perancis dina waktos anu sami.

  • Langkung pasar: Pasar-pasar di Turki sareng pasar-pasar terkemuka di dunya, Propars, terus-terusan ditambah kana pasar-pasar anu tos aya sareng di nagara-nagara anyar.

  • Ayeuna: Inovasi anu dilakukeun di pasar-pasar dituturkeun ku Propars sareng ditambah kana Propars.

  • Harga sababaraha: Ku nyieun grup harga, Anjeun bisa ngajual di pasar mana wae jeung harga nu Anjeun hoyongkeun.

  • Manajemén fitur: Anjeun tiasa sacara gampil ngatur fitur produk anu diperyogikeun di pasar sareng Propars.

  • Pilihan Produk: Anjeun tiasa nransferkeun pilihan produk sapertos warna sareng ukuran ka sadaya pasar ku netepkeun poto sareng harga anu béda.

    .

Propars Patarosan remen ditanyakeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian ngajual kalayan hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, invoice sareng hiji klik! Bisa ngaluarkeun e-invoices di bulk pikeun pesenan datang ti pasar jeung situs e-commerce anjeun sorangan; Anjeun tiasa nyitak formulir kargo bulk.

tempat pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Integrasi Allegro

    Pasaran basis Polandia Allegro mangrupikeun pamimpin pasar Éropa Wétan sareng pamaén énggal di pasar Éropa. Allegro geus jadi salah sahiji 10 marketplaces online pangbadagna di dunya, sanggeus ngembangkeun hébat na dina periode panungtungan.

    Kauntungan pangbadagna ti Allegro pikeun sellers nyaeta jumlah sellers eta host. Sanaos jumlah pangguna aktip langkung ti 24 juta sadinten, tingkat penjual dina platform langkung handap tibatan pesaingna. Ieu ngandung harti kompetisi torek jeung leuwih kauntungan pikeun sellers.

    Sanajan Allegro boga penampilan pasar lokal, éta sabenerna platform global pisan umum, utamana di Éropa Wétan.

    Di wewengkon ieu dimana platform utama lianna teu acan pinuh ditembus, Allegro mangrupakeun saluran jualan pisan Ecological.

    Ngajual Éropa

    E-Commerce ayeuna mangrupikeun kabutuhan pikeun unggal usaha. Dina hal ieu, anjeun teu kudu ninggalkeun sakabéh e-commerce Anjeun dihijikeun ka platform tunggal atawa situs. Sanaos raksasa global nyandak alih lokomotif, aya seueur pasar anu kuat sacara régional. Allegro salah sahijina.

    Kantor pusatna di Polandia, pasar ieu tiasa nawiskeun modél pendapatan énggal pikeun bisnis anjeun. Sajaba ti éta; Pasar ieu, dimana ampir unggal produk dijual sarta jumlah sellers teu pisan tinggi, boga omzet leuwih ti 5 marketplaces badag di Turki nyalira.

    Terserah anjeun pikeun ngembangkeun jaringan e-ékspor anjeun ku nyandak tempat anjeun di pasar niche ieu. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahubungi perwakilan Propars. Propars mangrupikeun mitra solusi Allegro di Turki sareng nyayogikeun anjeun dukungan dina sagala hal anu anjeun peryogikeun.

    Propars Allegro Integrasi

    Propars-Allegro gawé babarengan jeung integrasi; Eta ngidinan Anjeun pikeun gampang ngamimitian ngajual on Allegro. Kalayan antarmuka canggih Propars, anjeun tiasa nambihan Allegro kana jaringan penjualan anjeun nalika ngatur platform global sareng toko online anjeun di Turki.

    Dina Allegro, anu basa indungna Polandia, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajual ngan ku nyaho Turki, jeung panel Propars. Mindahkeun produk anjeun ka panel Propar sareng gampang ngajualna dina Allegro. Sumawona, inpormasi produk anjeun bakal ditarjamahkeun kana basa Polandia sareng unit pangukuran produk anjeun bakal otomatis dilokalkeun.

    Anjeun tiasa ningali pesenan anjeun ti Allegro dina panel tunggal sareng ngaluarkeun e-invoices kalayan hiji klik.

    Sumawona, upami anjeun teu gaduh toko di Allegro, tim Propars muka toko Allegro anjeun gratis dina nami bisnis anjeun!