Gampang pikeun ngatur toko Amazon.com anjeun nganggo Propars!

Unggah produk anjeun ka Propars sareng ngicalna di Amazon, platform e-commerce pangageungna!

toko anjeun
Situs E-Dagang anjeun
Program ERP anjeun

Produk sareng Pesenan
Produk / Pesenan Pasar

Kalayan Propars, integrasi Amazon, mimitian jual di sadaya nagara tempat Amazon aktip, khususna di Amérika, Éropa sareng Jazirah Arab!


Unggah produk anjeun ka Propars sareng ngicalna di Amazon, platform e-commerce pangageungna!
Pesenan anjeun ti Amazon dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadaya pesenan anjeun anu sanés.
  • Anjeun tiasa unggah produk anjeun ka Propars sacara ageung nganggo Excel atanapi XML.
  • Anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun tambahkeun kana Propars dina Amazon sareng sakali klik.
  • Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
  • Pesenan anjeun ti Amazon dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadaya pesenan anjeun anu sanés.
  • Ngadamel pembaruan ageung dina produk.
  • Ngadamel e-invoice gratis pikeun pesenan anjeun ku sakali klik

Naha jalma mésér ti kuring saatos muka toko di Amazon?

"Pikaresep dina penjualan di Amazon
Éta kredibilitas merek Amazon, sanés toko anjeun."

Blog Propars: Naha kuring kedah ngajual 15 barang dina Amazon?


Atur e-commerce dina layar tunggal nganggo Propars Marketplaces Integrasi

  • Éntri Produk Gampang: Anjeun tiasa nambihan produk anu anjeun tambahkeun ka Propars ka toko anjeun dina sadaya pasar dina waktos anu sami sareng muka pikeun dijual.

  • Konversi mata uang otomatis: Anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina mata uang asing di pasar Turki di TL, sareng anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina TL dina kurs anu béda di nagara anu béda.

  • Saham Instan sareng Pembaruan Harga: Anjeun tiasa langsung pariksa toko sareng toko fisik anjeun dina situs e-commerce panggedéna di dunya Amazon, eBay sareng Etsy. Kalayan kecap sanésna, nalika anjeun ngajual produk di Propars di toko fisik anjeun sareng béak stok, produkna otomatis ditutup pikeun dijual di toko anu aya di Amazon Perancis dina waktos anu sami.

  • Langkung pasar: Pasar-pasar di Turki sareng pasar-pasar terkemuka di dunya, Propars, terus-terusan ditambah kana pasar-pasar anu tos aya sareng di nagara-nagara anyar.

  • Ayeuna: Inovasi anu dilakukeun di pasar-pasar dituturkeun ku Propars sareng ditambah kana Propars.

  • Harga sababaraha: Ku nyieun grup harga, Anjeun bisa ngajual di pasar mana wae jeung harga nu Anjeun hoyongkeun.

  • Manajemén fitur: Anjeun tiasa sacara gampil ngatur fitur produk anu diperyogikeun di pasar sareng Propars.

  • Pilihan Produk: Anjeun tiasa nransferkeun pilihan produk sapertos warna sareng ukuran ka sadaya pasar ku netepkeun poto sareng harga anu béda.

    .

Entong telat!

Ngagabung sareng Amazon dina satengah mimiti 2020
jumlah padagang 651.000. Dinten ayeuna ogé 3.145, per jam 131, 2 padagang per menit
hartina. Amazon dina laju rata ayeuna
1.1 juta anu ngiringan ilubiung taunan.

Propars Patarosan remen ditanyakeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian ngajual kalayan hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, invoice sareng hiji klik! Bisa ngaluarkeun e-invoices di bulk pikeun pesenan datang ti pasar jeung situs e-commerce anjeun sorangan; Anjeun tiasa nyitak formulir kargo bulk.

tempat pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Integrasi Amazon

    Ngajual dina Amazon.com sigana sapertos impian pikeun seueur usaha. Nanging, muka toko sareng ngajual di pasar ageung ieu langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun. Pikeun tiasa ngajual dina Amazon sareng integrasi Propars-Amazon, cekap gaduh pendaptaran pajak anu sah di Turki. Upami anjeun gaduh catetan pajak, anu anjeun peryogikeun nyaéta Propars pikeun janten penjual di pasar panggedéna di dunya!

    Janten hiji-hijina perusahaan di Turki anu ngahijikeun sareng Amazon.com, Propars ogé aya dina daptar Amazon SPN sareng mangrupikeun mitra solusi Amazon di Turki.

    Anjeun tiasa ngatur sadaya toko anjeun ti tempat anu sami ku ngahijikeun toko virtual anjeun anu sanés kana panel Propars, dimana anjeun bakal ngajual dina Amazon.com.

    Amazon.com Pasar Panggedena di Dunya

    Amazon mangrupikeun situs e-commerce panggedéna di dunya kalayan langkung ti 300 juta pangguna aktip sareng omzet poean langkung ti samilyar dolar. Janten penjual dina ékosistem ieu hartosna ngirimkeun produk anjeun ka sakumna dunya. Pelabuhan anu gampang sareng aman pikeun usaha anu hoyong ngalakukeun e-Ékspor.

    Salaku tambahan, kasadaran sareng kredibilitas merek Amazon ngajagi anjeun tina biaya anu ageung anu henteu pasti.

    Produk anjeun, anu bakal didagangkeun dina USD dina Amazon.com, bakal nampi nilai TL sareng ningkatkeun kauntungan anjeun. E-Ékspor nawiskeun anjeun jutaan konsumén poténsial sareng kéngingkeun artos tina mata uang asing.

    Amazon Pamaduan Store Setup

    Nyetél toko di Amazon.com mangrupikeun prosés anu serius sareng painstaking. Ku sabab kitu, pastikeun anjeun nyiapkeun dokumén anjeun leres sareng lengkep. Dokumén milik anjeun bisnis di Turki valid dina Amazon.

    Tong hilap yén anjeun tiasa kéngingkeun dukungan profésional anu aya hubunganana sareng prosés ieu ti tim Propars. Nalika léngkah-léngkah anu leres dilaksanakeun, prosés pangaturan toko mangrupikeun tahap anu tiasa dilalui sacara gancang sareng gampang. Sumawona, upami anjeun parantos gaduh toko Amazon, ngan ukur peryogi sababaraha detik pikeun ngahijikeun kana panel Propars anjeun.

    Anjeun tiasa ngahubungi ahli Propars ayeuna pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan setélan toko sareng integrasi.

    Propars - Pamaduan Amazon

    Kalayan Propars, mitra bisnis Amazon di Turki, unggal usaha tiasa ngajual di Amazon. Sababaraha fitur anu anjeun tiasa nyandak kauntungan tina integrasi Propars-Amazon nyaéta kieu;

    - Daptar produk dina Amazon.com,

    - Manajemén pesenan sareng e-invoice gratis,

    - Tracking stock otomatis,

    - kasempetan manajemén Turki,

    - Basa otomatis sareng ukuran tarjamahan,

    - Pangrojong setelan toko,