Ngatur toko Ebay.com anjeun gampang ku Propars!

Ngawitan jual dina Ebay sareng Propars, sareng produk anjeun bakal dijual di 24 nagara anu sanés!

toko anjeun
Situs E-Dagang anjeun
Program ERP anjeun

Produk sareng Pesenan
Produk / Pesenan Pasar

Gampang pisan pikeun nga-ékspor ka 24 nagara sareng integrasi Propars Ebay!

Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
Pesenan anjeun tina ebay dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadaya pesenan anjeun anu sanés.
  • Anjeun tiasa unggah produk anjeun ka Propars sacara ageung nganggo Excel atanapi XML.
  • Anjeun tiasa ngajual produk anu anjeun tambahkeun kana Propars dina ebay ku sakali klik.
  • Sadaya saham dilacak sacara otomatis. Parobihan harga sareng saham dibayangkeun langsung
  • Pesenan anjeun tina ebay dikumpulkeun dina layar anu sami sareng sadaya pesenan anjeun anu sanés.
  • Ngadamel pembaruan ageung dina produk.
  • Ngadamel e-invoice gratis pikeun pesenan anjeun ku sakali klik

Atur e-commerce dina layar tunggal nganggo Propars Marketplaces Integrasi

  • Éntri Produk Gampang: Anjeun tiasa nambihan produk anu anjeun tambahkeun ka Propars ka toko anjeun dina sadaya pasar dina waktos anu sami sareng muka pikeun dijual.

  • Konversi mata uang otomatis: Anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina mata uang asing di pasar Turki di TL, sareng anjeun tiasa ngajual produk anjeun dina TL dina kurs anu béda di nagara anu béda.

  • Saham Instan sareng Pembaruan Harga: Anjeun tiasa langsung pariksa toko sareng toko fisik anjeun dina situs e-commerce panggedéna di dunya Amazon, eBay sareng Etsy. Kalayan kecap sanésna, nalika anjeun ngajual produk di Propars di toko fisik anjeun sareng béak stok, produkna otomatis ditutup pikeun dijual di toko anu aya di Amazon Perancis dina waktos anu sami.

  • Langkung pasar: Pasar-pasar di Turki sareng pasar-pasar terkemuka di dunya, Propars, terus-terusan ditambah kana pasar-pasar anu tos aya sareng di nagara-nagara anyar.

  • Ayeuna: Inovasi anu dilakukeun di pasar-pasar dituturkeun ku Propars sareng ditambah kana Propars.

  • Harga sababaraha: Ku nyieun grup harga, Anjeun bisa ngajual di pasar mana wae jeung harga nu Anjeun hoyongkeun.

  • Manajemén fitur: Anjeun tiasa sacara gampil ngatur fitur produk anu diperyogikeun di pasar sareng Propars.

  • Pilihan Produk: Anjeun tiasa nransferkeun pilihan produk sapertos warna sareng ukuran ka sadaya pasar ku netepkeun poto sareng harga anu béda.

    .

Propars Patarosan remen ditanyakeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian ngajual kalayan hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, invoice sareng hiji klik! Bisa ngaluarkeun e-invoices di bulk pikeun pesenan datang ti pasar jeung situs e-commerce anjeun sorangan; Anjeun tiasa nyitak formulir kargo bulk.

tempat pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.

Integrasi Ebay

    Ebay, anu mangrupikeun pasar online anu munggaran, masih diantara pasar anu panggedéna di dunya. Ebay, anu gaduh pangsa pasar anu kuat di ampir unggal nagara sareng kategori, mangrupikeun pamimpin dina sababaraha kategori sapertos suku cadang mobil sareng produk industri. Éta mangrupikeun tempat anu anjeun pasti kedah ngira-ngira dumasar kana grup produk anjeun sareng nagara target.

    Janten dina unggal platform anu mungkin dina e-commerce penting pisan pikeun bisnis anjeun. Ebay mangrupikeun platform anu kedah aya pikeun bisnis e-commerce. Kalayan ratusan juta palanggan sareng platform dimana anjeun tiasa ngajual dina kurs devisa, éta nawiskeun usaha kasempetan anu saé.

    Ngajual ka 26 Nagara sareng Propars Ebay Integrasi

    Ebay aktip di 26 nagara béda. Basa asli nagara-nagara ieu nyayogikeun jasa sareng mangrupikeun salah sahiji platform anu kasohor dina sadayana.

    Propars parantos janten mitra solusi Ebay ti saprak 2016. Pikeun janten penjual dina ékosistem global Ebay, integrasi Propars nyumponan sadaya kabutuhan anjeun. Tangtosna, teu mungkin pikeun ngajual di 26 nagara sareng toko anu béda tanpa dukungan. Nanging, nganggo Propars, anjeun tiasa ngatur sadaya toko Ebay anjeun dina panel anu sami sareng toko online anjeun anu sanés. Anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan tina dukungan basa dina panel anjeun dimana anjeun tiasa sacara otomatis ngatur sadaya saham sareng pesenan anjeun. Produk anu anjeun ngadaptarkeun sareng Propars dina basa asli anjeun ditarjamahkeun kana basa indung nagara dimana aranjeunna bakal dijual sareng diterbitkeun. Salaku tambahan, unit pangukuran produk anjeun dirobih kana unit pangukuran lokal anu dianggo di 26 nagara anu béda, sareng calon konsumén anjeun nampilkeun produk dina unit pangukuran sorangan.

    Meunang Pamayaran Anjeun Gampang

    Utamana saatos ditarikna Paypal ti Turki, usaha anu ngajual atanapi badé ngajual dina Ebay parantos ngalangkungan prosés anu sesah. Tapi poé ieu téh jauh balik. Kalayan jasa pamayaran sapertos Payoneer, anjeun tiasa kalayan gampang nransfer pamayaran anjeun di toko anjeun ka rekening bank anjeun di Turki.

    Jumlah anu anjeun bakal nransferkeun ka rekening bank anjeun dina mata uang asing atanapi TL ditransferkeun dina waktos anu singget sareng kalayan tingkat komisi anu rendah.

    Anjeun tiasa nyandak kauntungan tina potongan komisi sareng sagala rupa kauntungan ku kéngingkeun dukungan ti tim Propars pikeun akun Payoneer anjeun. Propars mangrupikeun mitra solusi Payoneer di Turki. Upami anjeun teu acan gaduh akun Payoneer, éta ngamungkinkeun akun anjeun dibuka sareng ditugaskeun ka toko Ebay anjeun.