Nepangkeun


Propars mangrupikeun parangkat lunak e-ékspor global anu kantor pusatna di Turki anu ngahasilkeun solusi e-commerce profésional pikeun usaha.

pandemen

Diadegkeun dina 2013 dina awak Istanbul University Technopolis, Propars parantos nyumbang kana prosés transformasi digital rébuan usaha. Nalika ngamungkinkeun usaha pikeun ngatur sadaya kabutuhan téknisna dina e-commerce, anjeunna ogé janten panyadia jasa e-invoice/e-arsip resmi.

Kalayan integrasi Ebay.com réngsé dina 2016, nami resmi munggaran dicandak dina widang e-ékspor. Ngawujudkeun integrasi Amazon.com di 2017, Propars dipilih salaku Pilot Project ku Türk Telekom dina taun anu sarua.

Taun 2019, éta ogé terpadu di 26 nagara kalebet Amazon sareng Ebay, sareng asup kana daptar Amazon SPN di 2020. Propars, hiji-hijina parangkat lunak di Turki anu nyayogikeun integrasi lengkep sareng pasar global, nambihan pasar online énggal kana portopolio na unggal dinten. Éta salajengna ngalegaan jaringan penjualan anu ditawarkeunana ka para panggunana sareng pasar global sareng lokal anu unggul di dunya.

Propars E-Ékspor

Usaha di Turki anu nganggo Propars dugi ka ayeuna parantos ngirim jutaan pesenan ka 20 nagara ngalangkungan langkung ti 107 pasar global anu béda. Kusabab struktur parangkat lunak global sareng canggih, padagang Éropa sareng Amérika ogé mimiti resep Propars.

Ngidinan usaha naon waé pikeun ngajual ka sakumna dunya ngan ukur nganggo basa asli na, Propars nyumponan sadaya sarat téknis anu dipikabutuh dina e-commerce tina panel tunggal sareng nangtung di pasar global.

palatihan

Propars parantos ngadopsi prinsip digitalisasi UKM sareng muka aranjeunna ka dunya. Éta parantos ngajak UKM pikeun ékspor éléktronik sareng nyiptakeun nilai tambah pikeun ékonomi nagara, kalayan ratusan pelatihan e-commerce/e-ékspor anu parantos ditawarkeun gratis dugi ka ayeuna.

Éta ngahontal beuki loba UKM unggal poé, babarengan jeung loba mitra bisnis berharga, utamana bank ngarah Turki.

Naon di Propars?

Usaha anu nganggo Propars tiasa nyumponan sadaya kabutuhan dina prosés e-commerce sareng ékspor ti hiji tempat. Fitur utama anu anjeun tiasa aksés dina Propars nyaéta kieu;

Manajemén pasar gampang kalayan transaksi bets,

Kamungkinan pikeun ngatur sadaya pasar tina layar anu sami,

Nyukcruk stock otomatis,

Halaman manajemén pesenan sareng jasa e-invoice/e-arsip

Ladenan tarjamah otomatis

Kasempetan pikeun ngakses kampanye mitra bisnis.