Propars Patarosan remen ditanyakeun

Naon ari Propars?
Propars mangrupikeun program fasilitator perdagangan anu tiasa dianggo ku bisnis mana waé anu dagang. Éta ngaheéat usaha tina ngagunakeun program anu béda pikeun kabutuhan anu béda-béda, sareng ngahémat waktos sareng artos bisnis. Hatur nuhun kana seueur fitur na sapertos manajemén saham, manajemén pra-akuntansi, urutan sareng manajemén pelanggan, usaha tiasa nyumponan sagala kabutuhanna dina hiji hateup.
Fitur naon anu ngagaduhan Propars?
Propars ngagaduhan Manajemén Inventory, Manajemén paméséran, Manajemén Akunting, Manajemén E-commerce, Manajemén Pesenan, fitur Manajemén Komunikasi Palanggan. Modul ieu, anu masing-masing cukup komprehensif, didesain saluyu sareng kabutuhan UKM.
Naon hartosna Manajemén E-Dagang?
Manajemén e-commerce; Éta hartosna anjeun ngahontal jutaan konsumén di Turki sareng sakumna dunya ku nyandak produk anu anjeun jual dina bisnis anjeun kana internét. Upami anjeun ngagaduhan Propars, tong ragu, manajemén e-commerce gampang pisan ku Propars! Propars ngajadikeun otomatis sababaraha prosés anu diperlukeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kasuksésan dina e-commerce.
Dina saluran e-commerce mana produk kuring bakal dijual sareng Propars?
Di pasar digital panggedéna dimana seueur anu ngajual sapertos N11, Gittigidiyor, Trendyol, Hepsiburada, Ebay, Amazon sareng Etsy ngical produkna, Propars sacara otomatis nempatkeun produkna kalayan diklik tunggal.
Kumaha cara kuring mindahkeun produk kuring ka Propars?
Supados produk anjeun dijual di seueur pasar internét, cekap pikeun mindahkeun éta ka Propars ngan sakali. Pikeun ieu, usaha alit kalayan sajumlah leutik produk tiasa gampang ngalebetkeun produkna nganggo modul Manajemén Inventaris Propars. Usaha kalayan seueur produk tiasa unggah file XML anu ngandung inpormasi produk ka Propars sareng mindahkeun rébuan produk ka Propars dina sababaraha detik.
Kumaha kuring ngamimitian ngagunakeun Propars?
Anjeun tiasa nyungkeun sidang gratis ku ngaklik tombol 'Coba Gratis "di sudut katuhu luhur unggal halaman sareng ngeusian formulir anu dibuka. Nalika pamundut anjeun dugi ka anjeun, wawakil Propars bakal langsung nelepon anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo Propars gratis.
Abdi mésér bungkus, naha kuring tiasa ngagentos engké?
Leres, anjeun tiasa ngalih antara bungkus iraha waé. Pikeun nyimpen sareng kabutuhan kabutuhan bisnis anjeun, nganuhunkeun Telepon!

Warta

Kanggo langkungna klik di dieu

Teu tiasa mutuskeun?

Hayu urang ngabantosan anjeun mutuskeun.
Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.