Prakawis kita


Propars minangka piranti lunak e-ekspor global kanthi kantor pusat ing Turki sing ngasilake solusi e-commerce profesional kanggo bisnis.

dhasar

Didegake ing 2013 ing badan Istanbul University Technopolis, Propars wis nyumbang kanggo proses transformasi digital ewu bisnis. Nalika ngidini bisnis ngatur kabeh kabutuhan teknis ing e-commerce, dheweke uga dadi panyedhiya layanan e-invoice/e-archive resmi.

Kanthi integrasi Ebay.com rampung ing 2016, jeneng resmi pisanan dijupuk ing bidang e-ekspor. Nyadari integrasi Amazon.com ing 2017, Propars dipilih minangka Proyek Pilot dening Türk Telekom ing taun sing padha.

Ing taun 2019, uga nggabungake ing 26 negara kalebu Amazon lan Ebay, lan mlebu ing dhaptar Amazon SPN ing 2020. Propars, piranti lunak pisanan lan mung ing Turki sing nyedhiyakake integrasi lengkap karo pasar global, nambahake pasar online anyar menyang portofolio saben dina. Iku luwih ngembangake jaringan dodolan sing ditawakake kanggo pangguna kanthi pasar global lan lokal sing unggul ing donya.

Propars E-Ekspor

Bisnis ing Turki sing nggunakake Propars saiki wis ngirim mayuta-yuta pesenan menyang 20 negara liwat luwih saka 107 pasar global sing beda-beda. Amarga struktur piranti lunak global lan majeng, vendor Eropa lan Amerika uga mulai milih Propars.

Ngidini bisnis apa wae kanggo adol ing saindenging jagad mung nggunakake basa asline, Propars nyukupi kabeh syarat teknis sing dibutuhake ing e-commerce saka panel siji lan dadi metu ing pasar global.

training

Propars wis ngetrapake prinsip digitalisasi UKM lan mbukak menyang jagad iki. Wis ngundang UKM kanggo e-ekspor lan nggawe nilai tambah kanggo ekonomi negara, kanthi atusan pelatihan e-commerce/e-ekspor sing ditawakake gratis nganti saiki.

Iku tekan liyane lan liyane UKM saben dina, bebarengan karo akeh terkenal partners bisnis, utamané bank-bank anjog ing Turki.

Apa sing ana ing Propars?

Bisnis sing nggunakake Propars bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing proses e-commerce lan e-ekspor saka sak panggonan. Fitur utama sing bisa diakses ing Propars minangka nderek;

Manajemen pasar sing gampang kanthi transaksi batch,

Kamungkinan kanggo ngatur kabeh pasar saka layar sing padha,

nelusuri stok otomatis,

Kaca manajemen pesenan lan layanan e-invoice/e-archive

Layanan terjemahan otomatis

Kesempatan kanggo ngakses kampanye mitra bisnis.