за нас


Propars е глобален софтвер за е-извоз со седиште во Турција кој произведува професионални решенија за е-трговија за бизниси.

Основање

Основана во 2013 година во рамките на телото на Универзитетот Технополис во Истанбул, Пропарс придонесе за процесот на дигитална трансформација на илјадници бизниси. И покрај тоа што им овозможуваше на бизнисите да управуваат со сите нивни технички потреби во е-трговијата, тој исто така служеше како официјален давател на услуги за е-фактура/е-архива.

Со интеграцијата на Ebay.com завршена во 2016 година, првото официјално име беше преземено во областа на е-извозот. Реализирајќи ја интеграцијата на Amazon.com во 2017 година, Пропарс беше избран за пилот проект од страна на Türk Telekom во истата година.

До 2019 година, тој исто така се интегрираше во 26 земји, вклучувајќи ги Amazon и Ebay, и влезе во листата на Amazon SPN во 2020 година. Propars, првиот и единствен софтвер во Турција кој обезбедува целосна интеграција со глобалните пазари, секој ден додава нов онлајн пазар во своето портфолио. Понатаму ја проширува продажната мрежа што им ја нуди на своите корисници со водечките светски глобални и локални пазари.

Пропарс Е-Извоз

Бизнисите во Турција кои користат Propars досега испратија милиони нарачки во 20 земји преку повеќе од 107 различни светски пазари. Поради неговата глобална и напредна структура на софтвер, европските и американските продавачи исто така почнаа да го претпочитаат Propars.

Дозволувајќи му на секој бизнис да продава на целиот свет користејќи го само својот мајчин јазик, Propars ги исполнува сите технички барања потребни во е-трговијата од еден панел и се истакнува на глобалниот пазар.

обука

Пропарс го усвои принципот на дигитализирање на малите и средни претпријатија и нивно отворање кон светот. Таа ги покани малите и средните претпријатија на е-извоз и создавање додадена вредност за економијата на земјата, со стотици обуки за е-трговија/е-извоз што досега ги понуди бесплатно.

Секој ден допира до сè повеќе мали и средни претпријатија, заедно со многу вредни деловни партнери, особено водечките банки во Турција.

Што има во Пропарс?

Бизнис кој користи Propars може да ги задоволи сите негови потреби во е-трговија и процеси за е-извоз од едно место. Главните карактеристики до кои можете да пристапите во Propars се како што следува;

Лесно управување со пазарот со сериски трансакции,

Можност за управување со сите пазари од истиот екран,

Автоматско следење на акции,

Страница за управување со нарачки и услуга е-фактура/е-архива

Услуги за автоматско преведување

Можност за пристап до кампањите на деловните партнери.