Нашите информации за контакт

Нашето работно време:
Понеделник -петок: 9:00 - 6:00 часот
  • Адреса:
    Маслак Ахиевран Кад. Поларис Плаза бр: 21 Кат: 25/86 Пк: 34485
  • телефон
  • Е-пошта

Не можеш да одлучиш?

Ве молиме јавете се кај нашиот претставник за клиенти за нашите пакети.