Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian jual nganggo hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay, Allegro, Wish sareng Etsy!

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Ngan ukur Turki sareng dunya E-EKSPOR solusi

Pencét, tingali sareng bandingkeun naha 1500+ perusahaan langkung resep kana Propars

Mimitian E-Ékspor ku Propars dina Tilu Léngkah

  • Muka Toko

    Propars muka toko na pikeun anjeun gratis dina platform anu anjeun hoyong jual.

  • Pangiriman Gampang

    Éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun harga diskon khusus ti perusahaan kargo anu dikontrak sareng gampang dikirimkeun.

  • Mimiti Dijual

    Produk anu anjeun unggah kana Propars dijual di nagara anu anjeun pikahoyong.

E-Ékspor

E-Ékspor kalayan Loka E-commerce

96% situs e-commerce dibuka di Turki ditutup dina taun kahiji.
Nalika anjeun ngamimitian e-ékspor kalayan bungkus e-commerce pangaruh low, anjeun bakal nyalira dina sadaya prosés.

Penjualan e-commerce taunan ngajual Propars naék ku 300%.

É-ékspor sareng Propars

Sadaya jalma anu ngamimitian e-ékspor sareng Propars dijual ka dunya dina sataun mimiti. 64% jalma anu nampi jasa konsultasi dasar gratis Propars ngamimitian ékspor dina 3 bulan kahiji.

Penjualan pangguna anu ngajual ka 3 atanapi langkung pasar ningkat ku 156%.

Ngajual Sakumna Dunya Kéngingkeun Langkung Seueur!

Kalayan Propars, mimitian jual nganggo hiji klik dina pasar global sapertos Amazon, Ebay sareng Etsy!

Atur pesenan tina hiji layar

Kumpulkeun sadaya pesenan anjeun dina hiji layar, tagihan ku sakali klik! Éta tiasa ngaluarkeun e-invoice sacara seueur pikeun pesenan anu sumping ti pasar sareng situs e-commerce anjeun nyalira; Anjeun tiasa nyetak formulir kargo ageung.

Pasar

Ku unggah produk anjeun ka Propars sakali waé, anjeun tiasa ngajualna dina sadaya situs nganggo hiji klik.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan posting nyalira pikeun masing-masing produk. Rébuan produk bakal dijual sababaraha detik di toko anu anjeun pilih.

Teu tiasa mutuskeun?

Punten nyauran perwakilan palanggan ngeunaan pakét kami.